Continuă lucrările aferente programului „100 de străzi pentru Arad”

Continuă lucrările aferente programului „100 de străzi pentru Arad”

Programul „100 de străzi pentru Arad” avansează rapid, susţine Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

„Administraţia locală profită de toamna plăcută pentru a accelera lucrările la străzile din Arad. Se reabilitează sensul giratoriu de la Intim şi intersecţia intens circulată dintre Augustin Doinaş, Corneliu Coposu şi Miron Costin. Sunt aproape finalizate trotuarele de pe strada Petru Rareş, o cerinţă a cetăţenilor din Grădişte. Se lucrează la carosabil şi trotuare pe străzile Mozart, Toth Sandor, Muşcatei, Traian Moşoiu, Liviu Rebreanu, George Bariţiu, Lipovei, 9 mai şi Fraţii Neumann. Pe Căpitan Ignat s-a finalizat carosabilul, se lucrează la trotuare şi accesul în gospodării”, a anunţat Bîlcea.

„Se lucrează intens, suntem în contact permanent cu arădenii care beneficiază de aceste investiţii. Ştim că nu este totul perfect, dar încercăm să rezolvăm problemele care apar în aşa fel încât arădenii să fie mulţumiţi. «100 de străzi pentru Arad» este un obiectiv pe care ni l-am fixat până anul viitor. De la începutul programului, au fost reabilitate 26 de străzi iar în prezent se lucrează la 10”,  a mai spus Sergiu Bîlcea, preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad.

Foto: Arhivă

Loading...
  1. Spre si in ciuda CIUMII ROSII continuati “PROGRAMUL” ARADENII vad in el un program benefic, care finalizat le va sporii starea de confort si civilizatie , da ARADULUI un aspect modern si civilizat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.