Se lucrează intens la reabilitarea mai multor drumuri judeţene

Se lucrează intens la reabilitarea mai multor drumuri judeţene

Conducerea Consiliului Judeţean Arad anunţă că se lucrează intens la reabilitarea mai multor drumuri judeţene.

Pe șantierul drumului județean Pâncota – Târnova – Buteni astăzi s-a lucrat cu mare intensitate la Șilindia. S-a așternut stratul de piatră spartă și s-au efectuat excavații în rampă, pe banda dreaptă a podului. Se lucrează și în interiorul comunei, dar și la periferie.

„Lucrările avansează bine, iar Consiliul Județean are pe teren echipe care verifică să fie de calitate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul județean Pâncota-Târnova-Buteni face parte din proiectul Arad-Șiria-Pâncota-Târnova-Buteni-Moneasa, prin care, cu o investiție de peste 33,5 milioane de euro din fonduri europene, Consiliul Județean leagă municipiul Arad de stațiunea Moneasa cu drumuri 100% modernizate. Lungimea totală a șantierului depășește 90 km.

Se lucrează intens și pe drumul județean Sintea Mică – Sântana!

Proiectul de modernizare a drumului județean Sintea Mică-Sîntana a ajuns astăzi în comuna Olari! Lucrările ample la drumul județean sunt foarte vizibile pentru localnici. Drumul județean are lungimea de 10 km, iar valoarea investiției este de aproape 14 milioane de lei. Lucrările se realizează din fondurile Consiliului Județean.

„Așa cum am promis, legăm localitățile Cintei, Zărand, Seleuș, Sintea Mică de zona industrială Sântana, cu un drum județean de bună calitate. Acest drum se intersectează la Sintea Mică cu drumul Seleuș-Nădab, care va oferi o nouă deschidere întregii zone. Practic, facilităm foarte mult mobilitatea între trei orașe importante din județ: Sântana, Ineu, Chișineu Criș, care funcționează, fiecare, ca un micro-pol de dezvoltare. Pe de o parte, venim astfel în sprijinul agenților economici, care își pot găsi mai ușor forță de muncă. Pe de altă parte, ajutăm muncitorii să se deplaseze cu mai mare ușurință înspre fabrici, pe drumuri județene modernizate”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Rănușa este pregătită de asfaltare!

După ce ieri și în această dimineață stratul nou de asfalt a fost așternut în satul Buhani, astăzi constructorii care modernizează drumul județean Bârsa – Sebiș – Moneasa – limită județ Timiș au ajuns să pregătească pentru asfaltare satul Rănușa. Aici stratul de asfalt va fi probabil așternut în cursul zilelor de joi și vineri. Lucrarea este o parte a investiției prin care Consiliul Județean Arad leagă municipiul Arad de stațiunea Moneasa prin drum de calitate. Valoarea investiției este de aprox. 33,5 milioane de euro, iar lungimea drumului modernizat este de 90 km (Arad – Șiria – Pâncota – Târnova – Buteni – Sebiș – Moneasa – limită județ Bihor).

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.