Se plătesc diferenţele salariale la Universitatea „Aurel Vlaicu”

Se plătesc diferenţele salariale la Universitatea „Aurel Vlaicu”

Conducerea Universităţii „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad a anunţat că va începe plata diferenţelor salariale în baza Legii 85/2016 pentru foştii şi actualii angajaţi ai universităţii arădene de stat. Este vorba despre plata diferenţelor salariale cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie 2008 – 13 mai 2011.

Pentru a putea beneficia de prevederile legii şi a intra în posesia sumelor restante, foştii angajaţi şi urmaşii celor decedaţi care au lucrat în perioada octombrie 2008-mai 2011 la UAV trebuie să se prezinte, cu cartea de identitate/buletinul,  la Serviciul Resurse Umane-Salarizare al UAV pentru a completa cererea pentru acordarea diferenţelor salariale. De menţionat că foştii angajaţi (pensionari, demisionari sau urmaşii celor decedaţi) primesc într-o singură tranşă, conform legii,  întreaga sumă datorată.  În cazurile în care beneficiarii legii sunt decedaţi, se pot prezenta urmaşii acestora cu certificatul de moştenitor, pentru a putea intra în posesia banilor.

„Sunt drepturi salariale conferite de lege, de care toţi cei care au fost sau cei care sunt încă angajaţi ai UAV vor beneficia în perioada următoare. Îi invităm pe cei care îndeplinesc condiţiile, să se prezinte la universitate pentru a putea intra în posesia diferenţelor salariale”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.