Se poate și altfel! Cum sunt așteptați românii care se întorc în țară de sărbători

Se poate și altfel! Cum sunt așteptați românii care se întorc în țară de sărbători

Românii care se întorc în țară de sărbători și care petrec ore în șir în Vama Nădlac sunt așteptați cu alimente și ducliuri pentru copii grație unei acțiuni a Arhiepiscopiei Aradului.

„Văzând la știri ce se întâmplă în Vama Nădlac, că o mulțime de români și străini așteaptă la cozi de kilometri pentru a intra în țară, ne-am gândit că ar fi bine să venim în întâmpinarea lor cu ceai cald, apă, alimente și bineînțeles, dulciuri pentru copii. Prin această lucrare a Arhiepiscopiei Aradului, ne-am dorit să îi ajutăm să treacă mai ușor peste orele de așteptare, să ajungă acasă cu bine la familiile lor și să petreacă în liniște de sărbători. Să le dea Dumnezeu răbdare și multă sănătate! În aceste momente ei aveau mai multă nevoie de noi, iar noi am venit să le spunem în felul nostru că suntem alături de ei”, a anunțat părintele Emilian Crișanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului.

La Vama Nădlac au fost deschise șase benzi de intrare în țară. Cu toate acestea, timpul de așteptare în vamă este de cel puțin 7 ore, estimându-se că se va ajunge să se aștepte chiar și 12 ore.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.