Unui consilier local i se pregăteşte RETRAGEREA SPRIJINULUI politic. Cine este cel VIZAT

Unui consilier local i se pregăteşte RETRAGEREA SPRIJINULUI politic. Cine este cel VIZAT

Deranj mare la vârful ALDE Arad, pe motiv că fostul preşedinte liberal-democrat Ionel Ciupe s-ar afla în spatele acţiunii grupului de membri care şi-a anunţat zilele trecute demisia din partid.

Potrivit informaţiilor noastre, actualii lideri ai ALDE Arad, în frunte cu deputatul Eusebiu Pistru, ar dori să-l pedepsească pe Ionel Ciupe (pentru că n-ar fi respectat o înţelegere!), retrăgându-i sprijinul politic, astfel încât acesta să-şi piardă calitatea de consilier local municipal. Există, însă, o problemă. Următorul pe lista cu care ALDE a candidat, în 2016, la alegerile locale este tot omul lui Ciupe. Şi următorul, şi tot aşa! În plus, mişcarea ar putea să nu fie agreată de conducerea de la Bucureşti, care nu mai vrea probleme la ALDE Arad.

  1. ar vrea Pistruiatul dar nu poate! sic!

    Raspunde
  2. sa fim seriosi. nu a reusit Calimente sa-l dea afara. nici Purcaru cu bataia. si atunci reuseste Pistru? ma indoiesc 😉

    Raspunde
  3. Daca nu l-au dat afara inseamna ca si Calimente ,Purcaru si Pistru sunt oamenii lui Ciupe.

    Raspunde
  4. deja e obosit rau subiectul asta cu scandalurile din ALDE. acuma se cauta tapi ispasitori? mai bine va puneti sa faceti treaba ca va papa PSDul si PNLul in Arad daca tot asa o tineti

    Raspunde
  5. IN ARAD , CIUPE a construit partidul ,acum jigodiile vor sa-l dea afara.

    Raspunde
  6. La câte nereguli și actiuni nestatutare și nedemocratice s-au făcut în ALDE Arad te poți aștepta și la așa ceva. Doar în ALDE poți renunța la aleșii proprii.
    Vine vremea când vor da socoteală acești neaveniți în ALDE Arad, numiți de Tăriceanu.

    Raspunde
  7. Respect, domnule Ciupe !

    Raspunde
  8. Au apărut și slugile lui lui Ciupe mare caracter !!!

    Raspunde
  9. Mai Titisor , baietica . ai dreptate in a doua parte a frazei , pt. prima parte t e corectez , sunt prietenii si colegii din echipa domnului Ionel Ciupe !

    Raspunde
  10. Cu siguranta un lucru este cert , CIUPE e singurul lider ALDE Arad care a construit partidul , ceilalti doar au distrus !!! Fortzza Ciupe !!!!!

    Raspunde
  11. Ciupe le da lectii de management si organizare politica la toti cotoroii gen Calimente -vermorel sau Pistru-vaselina !

    Raspunde
  12. Am si eu o curiozitate , de ce il numiti pe Pistru , Pingelica , Vaselina sau Basistu ? Va rog sa-mi dati niste raspunsuri !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.