Se reiau cursele estivale spre Antalya de pe aeroportul arădean

Se reiau cursele estivale spre Antalya de pe aeroportul arădean

Începând cu 1 iunie se reiau cursele spre Antalya, de pe Aeroportul Internaţional Arad. Cei doi operatori de turism, Prestige Tour şi Christian Tour, vor avea câte o cursă săptămânală între Arad şi Turcia.

Prima cursă va avea loc mâine, 1 iunie, urmând ca arădenii să beneficieze în fiecare miercuri (Christian Tour, începând cu 13 iunie) şi în fiecare vineri (Prestige Tour) de curse spre şi dinspre Turcia, până la jumătatea lunii septembrie.

„Reluarea curselor estivale de pe Aeroportul arădean dovedeşte că această colaborare este benefică pentru toată lumea: pentru arădeni, pentru aeroportul arădean, pentru operatorii de turism, dar şi pentru partenerii turci. Dacă anul trecut se putea spune că experimentăm aceste rute, anul acesta este cel al consacrării. Sunt convinsă că şi alţi operatori vor fi interesaţi de Aeroportul arădean, având ca reper cursele spre Antalya”, a afirmat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

„Ne bucură faptul că primele avioane au gradul de ocupare de 100%. Din punct de vedere al serviciilor, Aeroportul Arad este pregătit să-şi întâmpine pasagerii astfel încât aceştia să se simtă cât mai confortabil şi în siguranţă. Pentru a preîntâmpina orice fel de incidente am efectuat inclusiv simulări, atât în ceea ce priveşte personalul cât şi tehnica”, a declarat Ovidiu Moşneag, directorul Aeroportului Internaţional Arad.

În 2017, în urma curselor Arad – Antalya s-a înregistrat un flux de 10.817 pasageri.  În continuare, strategia Consiliului Judeţean este de a atrage curse spre aeroportul arădean, pentru a valorifica potenţialul economic şi turistic al Aradului.

  1. Dl Mosneag? Indeplineste toate criteriile pt functia de director???????

    Raspunde
  2. de ce nu faceti si curse spre Grecia spre Creta de exemplu? sau spre Cipru? cred ca ar fi de interes

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.