Se reiau examenele CAMBRIDGE la Arad British Language Centre UVVG

Se reiau examenele CAMBRIDGE la Arad British Language Centre UVVG

Examenele Cambridge în Arad British Language Centre UVVG se reiau din 22 mai. Acesta este primul centru autorizat din România care îşi deschide porţile după pandemia de COVID-19.

Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad este implicată în calitatea învăţământului preuniversitar, venind în întâmpinarea elevilor și viitorilor studenţi cu oportunităţi diversificate. Preocuparea principală a rectorului, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci şi a cadrelor universitare este de a fi un liant între învăţământul preuniversitar şi cel academic, astfel ca universitatea comunitară să servească nevoilor tuturor celor în domeniu. Una dintre aceste oportunităţi este şi British Language Centre UVVG, centru autorizat Cambridge Assessment English din anul 2014, având indicativul RO067. Acesta este primul centru autorizat pentru administrarea examenelor Cambridge English din România şi printre primele din Europa, care îşi deschide porţile după pandemia de COVID-19 pentru reluarea susţinerii prestigioaselor examene Cambridge English.

Centrul BLC-UVVG susţine examene de competenţă lingvistică, examene Cambridge English COMPUTER-BASED, de la nivelul Pre A1 Starters până la nivelul C2 Proficiency. British Language Centre UVVG îşi reia activitatea în condiţii speciale de prevenţie, atât pentru candidaţii înscrişi cât şi pentru personalul administrativ care participă la examene, prin asigurarea obiectelor necesare precum: măşti, viziere, mănuşi şi dezinfectant, dar şi prin reguli stricte de examinare şi distanţare conform cerințelor naționale și internaționale. De asemenea, în această perioadă, personalul centrului BLC-UVVG a beneficiat de pregătire online, participând la cursul intensiv COVID-19: ABORDAREA NOULUI CORONAVIRUS pe durata a trei săptămâni, susținut de specialiștii de la Școala de Igienă și Medicină Tropicală din Londra (London School of Hygiene and Tropical Medicine) și de Echipa de Sprijin Rapid pentru Sănătatea Publică din Marea Britanie (UK Public Health Rapid Support Team).

,,Începând cu data de 22 mai 2020 British Language Centre UVVG reia administrarea examenelor Cambridge English la Centrul BLC-UVVG, începând cu nivelul Pre A1 Movers şi continuând cu examenele C1 Advanced, B2 First, A2 Key şi B1 Preliminary, toate acestea fiind susţinute pe calculator/laptop. UVVG a reluat şi administrarea examenelor TOEFL şi ECDL, atât de necesare candidaţilor din municipiul și județul Arad înscrişi la centrele de sub egida Universităţii de Vest «Vasile Goldiș» din Arad” – declară Erika Vanda Blidar, managerul British Language Centre UVVG.

Informații suplimentare se pot obţine la numarul de telefon 0787.880.025, pe adresa de email blc@uvvg.ro sau pe pagina de Facebook: British Language Centre – UVVG

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.