Se SCHIMBĂ vremea! Ce ne așteaptă în NOIEMBRIE

Se SCHIMBĂ vremea! Ce ne așteaptă în NOIEMBRIE

Meteorologii de la ANM România au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Se anunță ploi în mai multe zone din țară, dar temperaturile la începutul lunii noiembrie vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă.

Săptămâna 26.10.2020 – 02.11.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 02.11.2020 – 09.11.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, local, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 09.11.2020 – 16.11.2020

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 16.11.2020 – 23.11.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-est.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent local, în sud-vest.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.