Se TULBURĂ RĂU apele la Nădlac: Un candidat INDEPENDENT revine în forţă, susţinut de Uniunea Slovacilor şi liberalii trecuţi la PMP

Se TULBURĂ RĂU apele la Nădlac: Un candidat INDEPENDENT revine în forţă, susţinut de Uniunea Slovacilor şi liberalii trecuţi la PMP

Alegerile din 27 septembrie s-ar putea lăsa cu surprize majore la Nădlac, odată cu decizia lui Mircea Onea de a candida independent la funcţia de primar al oraşului.

Candidatura acestuia tulbură rău calculele pe care şi le făcuseră principalii doi competitori de până acum, Ioan Radu Mărginean (primarul în funcţie) şi Vasile Cioceac (consilier judeţean, fost primar al oraşului).

Alături de Mircea Onea sunt foştii săi colegi din PNL Nădlac (care candidează acum din partea PMP) şi Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România. Cu toţii şi-au declarat public susţinerea pentru Mircea Onea.

https://www.facebook.com/onea.mircea.9/posts/3157129534342838

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1818763231596894&set=a.1787927538013797&type=3&theater

https://www.facebook.com/onea.mircea.9/posts/3180379122017879

 

  1. In 2016 cu tot PNL-ul in spate Onea nu a reusit si daca va imaginati ca reuseste acuma cand s-a aliat cu KeloANL si cu Hlasnik atunci santeti deplasati rau de tot!!!! Fara PNL e gata treaba garantat.

    Raspunde
  2. Uniunea Slovacilor nu a fost in stare sa isi puna un candidat? Nu merita slovacii din Nadlac un slovac primar?
    UDSCR Nadlac in frunte cu Hlasnik Pavel si mai nou marele baron local KELO ANL nu urmaresc decat interese personale. Au transformat UDSCR in organizatie agricola care se ocupa de cu totul alte probleme decat de slovacii din Nadlac. Ce cauta KELO ANL acolo frate? Ala e roman cu scoala romana terminata si el reprezinta comunitatea slovaca?
    Domnule Hlasnik ce parere ai?
    UDSCR sprijina un roman la primarie cand putea sa isi puna candidat un slovac.
    De ce nu l-ati pus pe Somrak? E slovac si avea sanse mai mari ca Onea.
    Rusine UDSCR ca nu va intereseaza de slovaci si mergeti doar pe interese.Rusine!!!

    Raspunde
    • Dragă Maria vad ca ciuda si ividia ti-au invadat sufletul ,se pare ca nu ai primit informatiile corecte.Pentru detaliide despe studiile lui Kelo te-ai putea informa la Scoala J.G.Tajovsky Nadlac unde a absolvit scola primara si gimnaziala in limba slovacă iar liceul in limba romana si- ales pentru profilul care dorea sa il urmeze!Iar ca o sugestie …inscriete in UDSCR ca sa vezi cum stau lucrurile cu adevarat dupa care iti poti da cu parerea.Rușine nu e nici a lui Kelo nici a lui Hlasnik deoarece ei nu isi reneaga originea dar sunt convins ca tu o faci!!!O zi frumoasa

      Raspunde
    • Somrak ? Ala doarme-n papuci.
      Din pacate slovacii nu au un lider, sunt dezbinati. UDSCR-ul este doar un cuib de interese (loc caldut de tras chiulul)
      „Famiglia” Kelo isi vede de interesele lor financiare

      Raspunde
  3. In sfarsit o persoana onesta la primarie. Doamne ajuta!

    Raspunde
  4. Kelo a facut de rusine si mai face in continuare toata comunitatea de slovaci. Viseaza sa fie viceprimar. Onea primar si Kelo viceprimar. Viseaza sa-i trimita pe toti acasa din primarie si sa isi puna cica acolo oameni competenti, oameni care fac treaba.
    Milan Kelo impreuna cu Onea urmaresc sa il trimita pe nenea Hlasnik la plimbare cat mai repede si sa puna Kelo mana pe toti slovacii ca stie ca poate suge bani multi de acolo de la UDSCR. S-a ingropat UDSCR cu acest individ Kelo Milan.

    Raspunde
    • Mai om fara judecata !!pentru a da niste oameni afara trebuie sa-i gaseasca incompetenti si probleme in servicul pe care au fost angajati prin concurs iar legea spune clar !!!trebuie sa urmezi procedura legala pentru a putea da afara un om.Vorbiti in nestire de cauza si tulburati apele degeaba.

      Raspunde
  5. Oricum castiga Ciceac. Bateti-va voi numai ca Ciceac are PNL in spate si el va fi primar. Onea si-a tradat partidul in care a fost 15 ani. Ciceac a ramas fidel PNL-ului deci VA CASTIGA de data asta.

    Raspunde
  6. Onea ne promite locuri de munca cica. Ce locuri de munca oameni buni, ca nu are el angajati destui la magazinele lui!!!! Le schimba pe fetelele alea mai des decat isi schimba ciorapii… Si sa mai vezi ce face cu angajatii. Doamne sfinte cum urla si cum isi bate joc de ei. Cate vanzatoare au plecat plangand de la el. Intrebati numai oameni care au lucrat acolo. Saracii de ei. Si el vrea sa fie primar??? Si face din Nadlac cica Las Vegas. Doamne fereste …. dar 12 ani oare de ce nu ai facut nimic domnule Onea. 12 ani ai fost in primarie…..si nimic bun dupa tine.
    Si cum sa faca el locuri de munca??? Ca in 5 minute pleaca toti de la el. Astea sunt abureli de campanie ca si acuma 4 ani

    Raspunde
    • Mai Liliano ,Onea a avut angajati care au lucrat 20 de ani la el ,cativa au iesit si la pensie de la magazin ,despre cine vorbesti cucoano dute la bujac sa vezi tot alea-s acolo.Da mai bine intreaba -le da cand lucra😉Un om care are de ani buni o afacere si a angajat multi nadlacani!!!Stima lui si toata sustinerea!!!!!!

      Raspunde
  7. Marginean ramane primar oricum.
    A facut in 4 ani ce nu a facut nici un primar inainte.
    E un om simplu si nu e grozav deloc. E tanar si harnic. Nu e corupt. Nu face campanie murdara cum fac astia toti in jur. Merita tot respectul si cu siguranta multa lume il va vota. Doamne ajuta! Jos palaria domnule Marginean. Meritati din plin sa fiti primar in continuare. Oamenii apreciaza simplitatea si bunatatea dumneavoastra. Succes.

    Raspunde
  8. Tulbura pe mama dracului asta. Se tulbura el singur. Deja a reusit sa dezbine Onea comunitatea evanghelica-slovaca de la noi. L-a obligat pe Krokoci sa se pozeze cu el si sa scrie ala ca il adora de nu mai poate si a pus poza pe pagina bisericii evanghelice. Biserica noastra nu face politica domnule Onea. Nu va folositi de biserica ca sa va faceti campanie domnilor. Ati facut un lucru extreme de urat. Biserica e pentru oameni credinciosi, nu pentru reclame si lupte politice.

    Raspunde
    • 😂😂😂va cam lasa memoria dl.Andrei.Umblatul la slujbele de acu patru ani ai edilului actual oare nu au fost cu acelasi scop,ce avea sa caute el printr-e slovaci daca nu stie sa spuna nici buna ziua pe limba lor.O strategie murdara preluata de la altii😂

      Raspunde
  9. Asta se numeste tupeu de politician. Sa ai tupeu sa te afisezi pe facebook cu Krokoci Pavel de mana. Sa pui poza pe pagina de facebook a Bisericii Evanghelice si sa spui tu acolo cu voce tare ca esti iubit de enoriasii bisericii evanghelice. Domnule Onea sa stiti ca recurgeti la niste chestii oribile. Nu asa se face politica.

    Raspunde
  10. tremura chilotii pe Margi si Cici :)))))) se vede din comentariile rautacioase si mincinoase ca le e frica de Mircea. dar cinstea va invinge de data aceasta!!

    Raspunde
  11. Marginean Ioan Radu este omul potrivit la locul potrivit! Doar el merita votul nostru. E un primar de nota 10 si asa va ramane cu siguranta inca patru ani.

    Raspunde
  12. Mircea succes cu asa echipa in spatele tau vei face lucruri bune pentru Nadlac esti singurul om care a dat dovada ca intr-o comunitate unde traiesc mai multe nationalitati trebuie sa cauti calea de mijloc si sa pastrezi buna intelegere nu sa o dezbini.Pacat ca suntem plecati afara altfel votul era al tau.Parintii te sustin !

    Raspunde
  13. Păcat slovacilor că acum patru ani v-ați lăsat păcăliți de promisiunile Alde &compani.Această alegere trebuia făcuta și atunci.Vă urez succes !

    Raspunde
  14. Oricum castiga Ciceac. Bateti-va voi numai ca Ciceac are PNL in spate si el va fi primar. Onea si-a tradat partidul in care a fost 15 ani. Ciceac a ramas fidel PNL-ului deci VA CASTIGA de data asta.

    Raspunde
  15. Ciceac e cel mai tare. Onea fara sprijinul lui Ciceac si Falca si Cionca e pierdut. Ciceac e cel mai tare si va distruge pe toti.

    Raspunde
  16. Onea l-a distrus pe Ciceac acuma 4 ani. L-a acuzat ca un las numai sa puna mana pe PNL. Si fara rezultat. Acum e randul lui Ciceac sa arate ca el este cel mai bun. Si asa va fi.

    Raspunde
  17. Marginean a facut in 4 ani ce nu a facut nici un primar inainte.
    E un om de rand, un om simplu si nu e grozav deloc. E tanar si harnic. Nu e corupt. Nu face campanie murdara cum fac astia toti in jur. Merita tot respectul si cu siguranta multa lume il va vota. Doamne ajuta! Succes maxim.

    Raspunde
  18. A facut Marginean pe dracu singurul lucru ce stie sa faca e sa primeasca ordine de la o singura persoana ,fara el pierdut aaa scuze chiar are niste calitati e foarte fotogenic ,are un zambet extrem de fals si prefacut.Lasati-va condusi inca patru ani de un mincinos !!sa ingroape loalitatea cu proiectele fantoma cu care se lauda.Minciuni de Buftea😂😂😂😂😂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.