Se vinde o pensiune de SENZAȚIE! Cât e prețul și care a fost valoarea stabilită de evaluatori

Se vinde o pensiune de SENZAȚIE! Cât e prețul și care a fost valoarea stabilită de evaluatori

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad, prin Serviciul Fiscal Orăşenesc Lipova, scoate la valorificare prin licitaţie publică bunul imobil al debitorului SC Konak Imobiliare SRL, constând dintr-o cabană turistică rurală cu parter şi mansardă.

Aceasta are o suprafaţă de 589 mp și este compusă din: sală de recepție, sală de restaurant, bucătărie, piscină interioară, 10 camere duble, teren aferent în suprafaţă de 1.712 mp (inclusiv clădirea). Imobilul este construit din cărămidă și este situat în localitatea Ghioroc.

Preţul de pornire al licitației este de 643.349 de lei (exclusiv TVA). Cabana turistică a fost construită între anii 2008 – 2011. Preţul de evaluare al imobilului a fost stabilit la 1.286.698 de lei, dar în urma organizării a opt licitaţii acesta a scăzut.

Accesul la cabană se poate realiza de pe DN7 dinspre direcţia Deva şi Arad şi DJ 708 C, asfaltat.

Imobilul se pretează foarte bine pentru turismul de week-end şi pentru organizarea de evenimente, precum şi pentru alte activităţi.

Informaţii suplimentare se pot obține de la Serviciul Fiscal Orăşenesc Lipova, str. N. Bălcescu nr. 5, jud. Arad, telefon 0257/ 562597, int.209.

  1. 140000 de euro sa dai pe o casa in ghioroc doar ca are o piscinuta sau pentru ce ???
    Din poze finisajele sunt grotesti, a facut-o in 2011 cu finisaje din anii 90.
    Daca mergea treaba nu ramaneacu datorii sa i-o execute finantele !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.