Seară magică pentru copiii arădeni alături de Moș Nicolae! S-au aprins și luminițele din pomul de Crăciun din fața Primăriei (GALERIE FOTO)

Seară magică pentru copiii arădeni alături de Moș Nicolae! S-au aprins și luminițele din pomul de Crăciun din fața Primăriei (GALERIE FOTO)

Ajunul sărbătorii de Sfântul Nicoale are, la Arad, o semnificaţie aparte de ani buni. Este seara în care sunt aprinse luminiţele care îmbracă tradiţionalul pom de Crăciun din faţa Palatului Administrativ.

Mii de arădeni au asistat, marţi seara, la festivitate, participând alături de primarul Gheorghe Falcă, la numărătoarea inversă până la aprinderea beculeţelor şi aplaudând în momentul în care acestea  au început să pâlpâie vesele în falnicul brad de peste 20 de metri, spun reprezentanții Primăriei.

Mult aşteptatul moment a fost însă precedat de un concert al Găştii Zurli, care a făcut ca platoul din faţa Primăriei să devină mult prea mic pentru miile de copii, părinţi şi bunici. Cu toţii, indiferent de vârstă, au cântat şi au dansat alături de îndrăgitele personajele „zurlii” timp de o oră.

Beculețele bradului au fost aprinse în jurul orei 19.00,  în prezența primarului Gheorghe Falcă şi a fiicei sale, Ana Maria, a viceprimarului Călin Bibarţ şi a vicepreşedintelui CJA, Sergiu Bâlcea.

„Am aprins luminiţele din pomul de Crăciun ajutat de cei peste 6000 de copii prezenţi la această ceremonie. Pentru toţi am pregătit pacheţele cu dulciuri. Profit de acest moment pentru a ura tuturor, sărbători fericite!”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

La finalul serii, cei mici au primit câte un pacheţel din desaga moşului, iar cei mai răbdători au aşteptat minute în şir pentru a-şi face o fotografie cu Moş Nicolae.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.