Seara muzicii ușoare românești, la Zilele Aradului! Cine urcă pe scenă

Seara muzicii ușoare românești, la Zilele Aradului! Cine urcă pe scenă

Cătălin Crișan, Carmen Rădulescu și Gabriel Cotabiță sunt artiștii care au fost invitați să cânte la Seara Muzicii Românești din cadrul Zilelor Aradului.

Cei trei vor putea fi ascultați joi, 22 august 2019, între orele 20:00 și 23:00, în Parcul Reconcilierii Româno Maghiare.

Înainte de începerea concertului, de la ora 19:00, în parc va fi organizată ceremonia de sărbătorire a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Cătalin Crișan a debutat în 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia, unde a obținut Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea” (Aurel Manolache).

De atunci a avut turnee numeroase, a susținut recitaluri și concerte în toată țara.
„Vorbește marea“, „N-am să te iert“, „Dacă pleci“, „Nu te pot iubi“, „Viață de hoinar“ sunt doar câteva dintre melodiile care l-au consacrat pe Cătălin Crișan și care mai fac și acum suflete să vibreze.

Carmen Rădulescu a fost pregătită de maestrul Titel Popovici iar de la 14 ani a început să participe la diferite festivaluri interjudețene de muzică ușoară din orașe precum Oradea, Craiova, Brăila, Suceava, etc.

Printre cele mai cunoscute melodii cu care a cucerit mii de fani se numără „Speranță dă-mi speranță“ (Șerban Georgescu), „Nu știu (Șerban Georgescu)“, „Fericirea are ochii tăi“ (Șerban Georgescu), „Dorule, măi dorule“ (Corneliu Meraru).

14 premii la diferite concursuri și festivaluri naționale, 14 albume discografice, sute de hituri au făcut ca Gabriel Cotabiță să fie un cântăreț de muzică ușoară și pop-rock respectat și apaudat după peste 40 de ani de carieră.

„Dă-mi o șansă“, „Ave Maria“, „Lasă-mi pe cer o stea“, „Noapte albastră“, „Continent pierdut“ sunt câteva dintre cântecele sale fredonate de mii de fani din toată țara .

Seara Muzicii Românești a fost organizată, pentru prima dată, la ediția din anul 2017 a Zilelor Aradului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.