Sebastian Bulumac a reacționat la MITOCĂNIA lui Gheorghe Falcă. Ce i-a transmis primarului miștocar

Sebastian Bulumac a reacționat la MITOCĂNIA lui Gheorghe Falcă. Ce i-a transmis primarului miștocar

Postarea nefericită a lui Gheorghe Falcă, primarul Aradului, care și-a permis să-i ironizeze pe Facebook pe cei care au suferit de pe urma căderilor de grindină nu a rămas netaxată. „Afară plouă… Falcă e de vină! Ohhhh… este şi grindină. Dacă eram primar, aş fi putut opri şi ploaia, dar mai ales grindina, să nu distrugă culturile”, a scris Gheorghe Falcă, mulți arădeni (inclusiv dintre cei care l-au votat) reacționând critic la postarea sa, pe care au caracterizat-o drept „mitocănie”.

Mitocănia de care a dat dovadă edilul șef al Aradului, numit mai nou „primarul lui 16%”, a fost taxată elegant și de Sebastian Bulumac, cel care i-a fost principal contracandidat la alegerile din 5 iunie. „O zi cu vânt mediteranean ce a adus o caldură africană, s-a încheiat spectaculos cu o ploaie cu tunete, fulgere, grindină şi cu un apus de foc. Sesizez că primarul Aradului, plecat in concediu la două zile după alegeri, afectat fiind probabil de imaginile virale cu Aradul lacustru din weekendul trecut, e cu ochii pe vremea din oraş şi îmi dedică statusuri de la mii de km distanță. Îi răspund… măcar pe facebook să dialogăm, dacă la tv nu a vrut să vină să discutăm bărbăteşte față în față.

Nu aş fi putut opri grindina dacă aş fi ajuns primar, dar vă asigur că nu aş fi vizitat tribunalele în calitate de inculpat, nu aş fi interzis adunările publice în fața Primăriei, nu aş fi distrus stadioane şi parcuri, nu aş fi refuzat audiențe, UTA nu ar fi jucat un meci de baraj într-o orezărie şi după 12 ani nu m-aş fi lăudat cu asfalt şi canalizări (suntem în 2016, nu în 1916) şi acelea prost executate. D-voastră însă faceți postări patetice în încercarea de a ascunde chestiunile elementare şi de bun simț pe care nu ați fost capabil să le finalizați în 3 mandate. Domnule primar, „fapte, nu vorbe”, ați uitat deja sloganul? Dar fapte şi lucrări de calitate, la costuri corecte, cum ar merita nişte cetățeni cărora le luați taxe şi impozite la cotele maxime permise de lege, nu canalizări ce sfidează gravitația, nu decopertat străzi proaspăt asfaltate, nu bănci de 8.000 EUR/bucata şi nici drumuri reparate de trei ori într-un an.

Domnule Gheorghe Falca, vă doresc concediu plăcut în continuare şi vă aştept în acea dezbatere televizată de care tot fugiți, unde vom putea vorbi şi despre fenomenele meteo, nu doar despre administrație, doctrine politice şi valorile în care credem fiecare”, a spus Sebastian Bulumac.

  1. Bulumac!!! este gata campania electorala!! relaxeaza-ta!!!! nu vei fi primar in urmatorii 20 de ani !!!

    Raspunde
  2. Ce prost e Aradeanul. e relaxat mai, ca nu a furat ca altii protejati de DNA si SRI. Dar vine o vreme

    Raspunde
  3. Este o rusine pt.Arad si arădeni sa continuam cu Falca primar , nicidecum o cinste!!! Rog pupincuriștii lui Gogu sa se abțină de la cimentării !!!

    Raspunde
  4. El nu e prost VOI cei ce lau votat sunteti prosti

    Raspunde
  5. Da prost rau Aradeanul,un jeg basist,se stringe latul Aradeanule,iti iei Falca si la beciul domnesc!!!!

    Raspunde
  6. Bravo Seba numai asa se poate combate un dictator care se crede Tutancamon si el de fapt este un nimeni si o vinitura care isi bate joc in fiecare zi de Orasul nostru.

    Raspunde
  7. Omul nu a uitat sloganul,asta a facut el in mandate,a furat pe rupte si ne-a luat la misto cu „realizarile” lui 99 % facute de mantuiala si chiar si in starea asta majoritatea neterminate.Partea proasta e ca majoritatea concetatenilor nostri inca il vad Fat-Frumos si omul este reales asa ca are mana libera.Mai nou orasul arata de parca Polarisul nici nu mai exista,stiu ca nu el arunca personal gunoaiele pe jos,dar el ar trebui sa fie responsabil cu supravegherea serviciilor care ar trebui sa le indeparteze,sa nu mai vorbim de pasajul peste calea ferata de pe centura,care e MORT si ingropat definitiv.Asa ca nu,omul nu si-a uitat sloganul: „Fapte,nu vorbe”.Acestea au fost si sunte faptele lui.Nu s-a schimbat nimic.

    Raspunde
  8. Auzi Domnule Sebastian..daca esti tare in gura..tu ce faceai ? Aruncai racheta antigrindina? Lasa-i stadioanele in starea in care erau..sau lasai parcurile pline de bischetari asa cum.era pe vremea lu Bunicu? Hai sa fim seriosi..termina cu aberatiile tale si cu figuriile..ca tu nu faceai ce a facut Domnu.Falca nici in 10 mandate

    Raspunde
    • Daca tu ai impresia ca esti inteligenta cand o data folosesti „lasa-i”, o data „lasai” si apoi „bischetari”… e cam clara treaba. Iar atitudinea asta a ta e o atitudine buna la coltul blocului si nu atunci cand te exprimi cu privire la ce discuta oamenii aici. Nu ai facut altceva decat sa evidentiezi o profunda lipsa de educatie. De ce n-ai vrea tu totusi sa pui mana pe o carte in loc sa-ti pierzi vremea improscand cu aberatii pe internet? Incuiatii ca si tine ar trebui executati fara drept de apel. Sa fii sanatoasa, o seara mirifica

      Raspunde
    • ….Poate ca ridica un stadion nou si pe urma demola pe celelalte

      Raspunde
  9. Ai avut o campanie electorala ca pixu..cu minciuni…ce oameni ai in spate? Care te pupa pe.la fata si pe la.spate de zgarie…hai sa fim seriosi…

    Raspunde
  10. Sonia esti beata. Du-te la somn.

    Raspunde
  11. Felicitari Seba ,mai sunt si oameni care pot sa spuna intr-un mod civilizat adevarul put

    Raspunde
  12. Nu ai fi vizitat pe dracu tribunalele in calitate de inculpat, de la revolutie incoace toti politicienii au ciordit cate ceva si vi tu Domnul Cinstit cu texte pe ploaie…etc. Mai dute…….la munca!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.