Sebișul nu are decât varianta victoriei la Giarmata

Sebișul nu are decât varianta victoriei la Giarmata

Pasul greșit făcut pe teren propriu de către elevii lui Adrian Abrudean runda trecută în fața celor de la Filiași a complicat lupta la promovare. UTA BD a rămas la patru puncte distanță, dar are un meci mai puțin jucat, astfel că diferența poate fi redusă la doar o lungime de undă. Dacă utiștii au o partidă relativ ușoară sâmbătă, pe teren propriu, cu Viitorul Craiova, sebișenii au mâine o deplasare extrem de grea. Naționalul se va afla pe terenul celor de la Giarmata, echipă aflată pe a patra poziție în clasament.

Întâlnim o echipă bună a campionatului, omogenă, cu jucători destul de valoroși. Chiar dacă a avut şi ea probleme în prima etapă, sunt sigur că se va mobiliza împotriva noastră, se anunţă un meci greu, foarte disputant. Întâlnim o echipă bună a campionatului, omogenă, cu jucători destul de valoroși. Chiar dacă a avut şi ea probleme în prima etapă, sunt sigur că se va mobiliza împotriva noastră, se anunţă un meci greu, foarte disputat“, a declarat Adrian Abrudean.

Antrenorul sebișenilor nu se va putea baza pe Mardare și Roman în județul Timiș, în timp ce gazdele au ca absenți pe suspendații Diarra și Soare. Partida dintre Național Sebiș și Millenium Giarmata va începe mâine de la ora 15 și va fi redată în format livetext de site-ul nostru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.