Sebişul s-a dezlănţuit la Lipova, câştigând cu 4 – 1

Sebişul s-a dezlănţuit la Lipova, câştigând cu 4 – 1

Cu o săptămână şi jumătate înainte de startul părţii secunde a campionatului, atmosfera în cadrul liderului seriei a IV-a din Liga a III-a era una uşor tensionată. Rezultatele mai puţin bune din partidele amicale au adus îngrijorare în cadrul oficialiilor clubului, care se aşteptau la altceva în această perioadă.

Pornind sub aceste auspicii, amicalul din dupa amiaza zilei de miercuri de la Lipova trebuia să aducă liniştea. Începutul a fost unul însă nereuşit, gazdele deschizând scorul în minutul doi după ce un corner a fost respins până la Borteş care a trimis din semi-voleu în plasă. Sebişul a avut însă reacţie de echipă mare şi a forţat cu toate liniile. Mai întâi Ologu a nimerit transversala cu un şut de la 20 de metri în minutul şapte. Trei minute mai târziu, acelaşi fâşneţ mijlocaş de bandă a pătruns în careu, dar a fost faultat de Gornic. Lovitura de pedeapsă a fost transformată fără mari probleme de Bozian, care a restabilit astfel egalitatea pe tabela de marcaj. Căpitanul Sebişului şi-a continuat recitalul după doar trei minute, când a trimis imparabil în vinclu un balon de marginea careului de 16 metri. Minutul 16 a dus al treilea gol pentru Bozian, care a primit perfect pe culoar o minge de la Ologu şi a înscris sec la colţul lung. Divizionara a treia a continuat să atace, iar în minutul 27 Călin a prins o bombă de la 25 de metri care s-a oprit în poarta nefericitului Trifoi.

Actul secund a adus multe schimbări în tabăra Sebişului, lucru care s-a văzut în jocul trupei pregătite de Adrian Abrudean. Ionuţ Radu, Digbeu sau Roman puteau să mai puncteze pentru liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, în timp ce Lipova a trecut pe lângă gol prin Flavius Pavel, Zoica şi Borteş. Fluierul final al lui Mircea Ardelean a consfinţit scorul înregistrat încă din prima parte, de 4-1 pentru Naţional Sebiş.

 

Lipova: Trifoi (46 Marinca) – Iercan, Moisa, Calancea, Gornic – Bordean (60 Denuț), Cati, S. Popa, Ghergar (60 Zoica) – Borteș, Pavel.

Sebiș: Miron (60 Șoltesz) – Lazea (60 Miheț), Bier (80 Bîrdan), Dicu (70 Mureșan), Neacșu – Străuț (74 Toader), Poiană (57 Corcoveanu) – Călin (57 Roman), Ologu (65 Susanu), Bozian (57 Digbeu) – Huiban (46 I. Radu)

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.