Secretul POPOARELOR care NU SUFERĂ de CANCER

Secretul POPOARELOR care NU SUFERĂ de CANCER

Te-ai întrebat vreodată de ce unele popoare nu sunt predispuse la cancer? Spre exemplu, japonezii din Insula Okinawa, sau centenarii din Ecuador, ori populația Hunza din Himalaya.

Cu toate că nu sunt în totalitate ferite de cancer, aceste comunități prezintă cea mai mică rată de risc din lume în ceea ce privește dezvoltarea unei forme de cancer.

Studiile efectuate printre locuitorii acestor comunităţi au arătat că mediul de viaţă al acestor oameni, nepoluat, îi ajută pe aceştia să menţină un stil de viaţă în care alimentaţia sănătoasă și activitatea fizică sunt respectate cu sfinţenie. Astfel, speranţa de viaţă printre locuitorii acestor regiuni ajunge la 81,3 ani, cea mai ridicată speranţă de viaţă din întreaga lume.

Aceste popoare mănâncă sănătos, consumă foarte puțin alcool, nu fumează, dar mai ales nu trăiesc într-un mediu stresant.

Băuturile alcoolice pe care ei le consumă sunt realizate doar din ingrediente naturale (fructe, trestie, etc.) şi sunt consumate doar la ocazii speciale.

 

Neavând acces la tehnologia avansată și trăind într-un mediu nepoluat, unde se respectă cu sfințenie anumite ritualuri, înțelegându-se bine cu toți membrii comunității, aceste popoare nu trăiesc în stres. Nu se împart între serviciu, familie și puținul timp liber care le-ar mai rămâne. Nu au obiective de neatins şi nu se lasă influenţați de micile răutăţi ale celor din jur.

 

Este evident de ce aceşti oameni au un sistem imunitar de invidiat: exerciţiile fizice sunt metoda cea mai eficientă pentru a preveni 80% dintre bolile cunoscute, iar ei se ocupă de gospodărie, muncesc pământurile, aleargă şi se joacă în aer liber.

 

Aceste popoare nu au niciodată probleme digestive deoarece, fără ca cineva anume să le fi impus, respectă nişte reguli alimentare stricte: mănâncă sănătos, de 5-7 ori pe zi, dar porţii mici și respectă orele de masă.

Foto: dailymail.co.uk

 

  1. Ia uitati-vă cum vrea unul, ajutat de un consilier local (Farcas Ioan) să vă insele sa le dati banii.
    Înregistrare de la radio asa-zis crestin, altfm.

    Raspunde
  2. https://realaltfm.wordpress.com/

    https://realaltfm.wordpress.com/2015/09/04/unul-din-toflea-are-tupeul-sa-ceara-banii-altora/

    Ia uitati-vă cum vrea unul, ajutat de un consilier local (Farcas Ioan) să vă insele sa le dati banii.
    Înregistrare de la radio asa-zis crestin, altfm.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.