CORONAVIRUS. Veste bună: Secția de Anestezie Terapie Intensivă din Grădiște a devenit funcțională

CORONAVIRUS. Veste bună: Secția de Anestezie Terapie Intensivă din Grădiște a devenit funcțională

După ce Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara a anunțat că nu mai primește pacienți din Arad, Spitalul Județean a trebuit să se reorganizeze rapid în ceea ce privește tratarea bolnavilor de coronavirus.

Astfel, cu mari eforturi și cu sprijinul unei societăți private, aseară a devenit funcțională secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) de la spitalul TBC din Grădiște, unde ajung toți bolnavii infectați cu SARS-CoV-2.

„Astăzi, 28 martie, s-au finalizat lucrările necesare pentru ca instalația de oxigen de la clădirea din strada Stephan Ludwig Roth – destinată acum pacienților cu Coronavirus – să aibă capacitatea necesară de a menține aparatura ATI. Acest lucru înseamnă că secția de ATI din acest imobil devine funcțională și de mâine dimineață (n.r. – astăzi) pacienții care necesită terapie intensivă vor fi internați aici”, a anunțat aseară Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

 

  1. Orlando degeaba au oxigen daca-i trateaza pe bolnavi ca si cum ar avea viroze si pneumonii. pentru ca nu se fac teste care sa confirme covid si atunci le fac raze la plamani si in loc de schema de tratament care a facut minuni la Timisoara ii indoapa cu antibiotice. aparatul de testare este nefunctional in continuare desi a fost anuntat acum cateva zile cu mare pompa ca Aradul are aparat de testare. are ca sa ne uitam la el sa vedem ce frumos e. cam asta e din pacate. plus faptul ca multi medici sunt bolnavi chiar ei

    Raspunde
  2. Pacat ca bolnavii nu sunt tratati corespunzator!!!!!

    Raspunde
  3. pot sa bage in ei la oxigen pana se umfla daca nu le dau medicamentele care trebuie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.