Ședințe foto, seminar de fotomodeling și lecții de make-up la Școala de Modeling Angels

Ședințe foto, seminar de fotomodeling și lecții de make-up la Școala de Modeling Angels

Cursurile școlii de modeling Angels reîncep în luna aprilie, imaginea acestei promoții fiind Bianca Tirșin, câștigătoarea concursului de frumusețe județean Miss Arad 2015, un model de succes, care va împărtăși noțiuni, tehnici și informații din propria experiență, cursantelor Școlii de Modeling Angels, toate sub forma de atelier „Learn from the best!”.

Bianca mai are în portofoliu și alte titulaturi de frumusețe importante, printre care se numără și Miss Catwalk, Miss Fainoșag și Miss Turism Timișoara, fiind una dintre manechinele cu cea mai rapida ascensiune din modelingul național.

Cursurile sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele arădeana „Angels, Events, Models” și adună sub aceeași umbrelă, profesioniști din următoarele domenii: modeling, fotomodeling, coregrafie scenică, make-up, concursuri de frumusețe. Cursanții vor învăța de la aceștia cum să-și puna în valoare potențialul nativ, pentru a avea succes în această activitate.

Proiectul este dedicat fetelor și băieților cu vârsta cuprinsă între 4-20 ani, și va avea loc în fiecare vineri, între orele 14:00- 17:00( în funcție de grupele de vârstă), în incinta Clubului Sportiv Ballroom Dance (Calea Timișorii nr 30, Aradul Nou).

Seminarii de defilare pe catwalk, seminar de fotomodeling, ședințe foto, lecții de make-up adecvate vârstelor, prezentări de modă și atelier „Learn from the best!” toate fac parte din tematica gândita special.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 7 săptămâni, cu un total de 20 de ore de formare teoretică (seminarii de mișcare scenică, coregrafie scenică, defilare pe podium) și practică (2 ședințe foto, dintre care una de probă, iar una realizată cu machiaj realizat de profesioniști; minim o prezentare de modă). Noțiunile și experiențele acumulate în cadrul cursului sunt menite să ajute cursanții să înceapa colaborarea cu agenția de modeling, pentru viitoare acțiuni din acest domeniu (prezentări de modă, castinguri, ședințe foto, concursuri, reclame), astfel încât, personele interesate de o colaborare cu agenția „Angels, Events, Models” vor avea șansa de a colabora cu agenția, fotografiile și datele acestora fiind introduse în baza de date pentru aceste acțiuni.

Informații suplimentare se regăsesc pe blogul școlii de modeling: http://scoalademodeling.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.