Şefii administraţiei, absenţi „motivat”!

Şefii administraţiei, absenţi „motivat”!

Iubitorii de judo au rămas cu un gust amar după ce reprezentanţii de vârf ai Primăriei Municipiului Arad au ignorat „Ziua Judoului Arădean” şi „Euro Liga Regională” de judo, care s-au desfăşurat zilele trecute în municipiu.

Iubitorii de judo au rămas cu un gust amar după ce reprezentanţii de vârf ai Primăriei Municipiului Arad au ignorat „Ziua Judoului Arădean” şi „Euro Liga Regională” de judo, care s-au desfăşurat zilele trecute în municipiu. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă.

Dacă ar fi să ne luăm după judokani, au fost avansate două explicaţii pentru gestul lipsit de eleganţă al şefilor administraţiei. Prima ar fi că le-a fost teamă să nu-i trântească Dorel Căprar (practicant al acestui sport) pe tatami. Cea de a doua explicaţie e aceea că majoritatea sportivilor participanţi au fost de peste hotare. Deci, nu votează în România (Arad), de unde şi dezinteresul şefilor administraţiei arădene în ceea ce priveşte evenimentul.

Trist e că tocmai autorităţile arădene au procedat în acest fel, având în vedere că Aradul este oraşul în care Mihai Botez, părintele judoului românesc, a înfiinţat prima secţie de judo din România.

Ruşinică!

  1. auzi ca le-a fost frica de Caprar. ce gluma buna!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.