„Selfie după sex”, trendul TRANSMIS de la celebrităţi la cuplurile din lumea întreagă

După ce persoane publice, precum Lady Gaga, au postat pe rețelele de socializare fotografii după ce au făcut sex – „selfies after” -, practica s-a transformat într-un fenomen la nivel global, astfel că trendul își are deja propriul hashtag pe Instagram (#aftersex).

În Spania, spre exemplu, cinci din zece adulţi cu vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani au recunoscut că îşi fac poze după o partidă de sex, potrivit unei anchete realizate de lanţul de magazine erotice Dolce Love.

În ce priveşte cuplurile mai tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, acestea preferă să practice aşa-numitul „sexting”, nu doar cu propria pereche, ci şi între prieteni. Aceștia au mărturisit că după ce au văzut pozele altor perechi postate pe reţelele de socializare, inclusiv ale unor celebrităţi, au considerat că este un moment foarte senzual care merită împărtăşit lumii întregi.

Lady Gaga a postat recent pe contul său de socializare o poză alături de partenerul ei, după ce au întreţinut relaţii sexuale.

gaga after sex

Circa 70% din cuplurile chestionate au declarat că lasă mai mult loc imaginaţiei şi evită să prezinte părţi erotice ale corpului când îşi fac acest selfie-uri pentru că, altminteri, reţelele de socializare le-ar fi cenzurat.

Aproape jumătate din cele 70% de cupluri au recunoscut că nu i-ar deranja ca jucăriile erotice pe care le folosesc să apară în selfie-uri.

 

  1. Urmatorul pas este sa te filmezi in timpul actul si sa il postezi pe facebook.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.