Seminar de informare privind fondurile europene și guvernamentale pentru IMM. Participarea este GRATUITĂ

Seminar de informare privind fondurile europene și guvernamentale pentru IMM. Participarea este GRATUITĂ

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România organizează miercuri, 13 iulie, la Hotel Central, de ora 14, un seminar de informare privind fondurile europene și guvernamentale. Evenimentul este destinat firmelor arădene.

Totul pentru că societățile au la dispoziție, în perioada următoare, peste 27 milioane de euro prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 pentru Regiunea de Vest și peste 38000 de lei prin fonduri guvernamentale.

„Consideram că puteți accesa aceste programe motiv pentru care vă invităm să luați parte la o sesiune informativă despre aceste oportunități de finanțare. Vor fi prezentate următoarele programe: POR Axa 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri si Programele guvernamentale (START, Comerț)”, anunță organizatorii.

Participarea este gratuită însă este necesară înscrierea la numărul de telefon 0727 200 214, până luni, 11 iulie, la ora 15.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.