Șemineul – investiție tot mai facută de români

Șemineul – investiție tot mai facută de români

Șemineul – investiție tot mai facută de români! Șemineele sunt exact acele elemente clasice care îți vor transforma garantat livingul într-un spațiu rafinat, de care te vei bucura de fiecare dată. Deși au avut o perioadă destul de lungă în care nu au fost printre tendințele preferate de cei care își construiau o casă, semineele sunt de câțiva ani un trend tot mai întâlnit și în casele românilor.

Dacă te gândești să îți faci livingul să emane un aer primitor află acum că nu există un element mai potrivit în casa ta decât un semineu lemne. Pentru mulți dintre noi este un simbol al căldurii, protecției și al familiei însăși. Este însă și un dispozitiv care necesită multă atenție la detalii și muncă de întreținere. Cu cât suntem mai prevăzători, cu atât va funcționa mai bine și îi vom proteja pe apropiați de eventuale accidente. Șemineul oferă pe lângă căldură, o minunată priveliște a lemnelor care ard cu trosnete și scântei. Este ideal, așadar, în livingul apartamentului, casei sau cabanei.

Alegerea focarului pentru șemineu

Evoluția focarelor pentru șeminee este remarcabilă. În ultimii ani acestea s-au dezvoltat impresionant datorită necesităţilor impuse de cererile multiple ce s-au făcut remarcate. În construcţia focarelor pentru şeminee se ţine cont atât de funcţionalitatea ce o conferă încăperii prin materiale de cea mai bună calitate, precum şi de caracterul estetic, reprezentând un important punct de atracţie.

Se recomandă ca atunci când vă alegeți șemineul să vă îndreptați atenția asupra unui focar de fontă. Este un material durabil, de încredere, care reține și emană căldura foarte eficient. În plus, se poate cumpăra la un preț acceptabil. Focarul de fontă este mai rezistent în timp datorită simplității sale. Acesta se încălzește foarte repede din momentul aprinderii focului.

O altă variantă este să alegeți un șemineu cu focar din oțel. Acesta consumă mai putin material lemnos și este de asemenea, o sursă bună de căldură, fiind mai ușor de curățat. Focarul din oțel căptușit cu șamotă este un focar de randament înalt, care datorită șamotei oferă o perioadă îndelungată de căldură după stingerea focului din șeminee. Avantajul focarelor cu șamotă este faptul că menținerea căldurii în încăpere se face pe o perioadă mai îndelungată de timp, spre deosebire de focarele de fontă. Un posibil dezavantaj este faptul că șamota este un consumabil care e necesar să fie schimbat odată la 3-4 ani.

Dacă te-ai hotărât că locuința ta are nevoie de un șemineu trebuie de la început să știi că doar experții garantează calitate și siguranță. Nu te informa din surse nesigure şi netestate. Trebuie să apeleazi întotdeauna la specialişti în domeniu şi să nu uiți că un serviciu de calitate şi cu durată în timp are întotdeauna un preţ. Dar, cu siguranţă va merita! Sigurața familiei tale e cea mai importantă, iar specialiștii de la Șeminee Sibiu, parte a grupului PEFOC.ro garantează pentru lucrările pe care le execută!

Dacă și tu dorești atmosferă de poveste în fiecare iarnă, nu mai amâna momentul și construiește-ți un șemineu cu specialiștii de la Șeminee Sibiu. În maxim 4 zile ai șemineul construit, iar atmosfera mult visată este gata să îți învăluie locuința. Gama de produse oferă și posiblitatea achiziționarii unui cos  fum profesional, unui șemineu pe bază de bioetanol sau a unui semineu pe gaz. Investește acum și bucură-te pentru totdeauna. Alege înțelept și cumpără unul din șemineele de la Șeminee Sibiu și beneficiezi de calitate și siguranța că ai făcut o decizie înțeleaptă și de durată.

  1. Si eu mi-am montat cu echipa din Sibiu un semineu si intr-adevar nu se demodeaza niciodata. In fiecare craciun el ramane un element foarte important. Recomand cu incredere semineele din Sibiu si echipa lor de montaj, deoarece sunt o echipa de profesionisti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.