Senatorul liberal Constantin Traian Igaş are TRECERE la PSD. Avem DOVADA!

Senatorul liberal Constantin Traian Igaş are TRECERE la PSD. Avem DOVADA!

Caz – probabil – unic în ţară: Senatorul liberal Constantin Traian Igaş are birou parlamentar la o primărie din judeţ unde primarul şi majoritatea din Consiliul Local aparţin Partidului Social Democrat. Este vorba despre comuna Bocsig, acolo unde pe frontispiciul clădirii este o plăcuţă care ne anunţă că imobilul găzduieşte şi un birou parlamentar al senatorului liberal.
Cum s-a ajuns într-o asemenea situaţie e cât se poate de simplu: În trecut, primarul Florin Ciul a fost membru al PDL (acum PNL), dar în urma conflictelor cu conducerea filialei judeţene a făcut pasul spre PSD. Cu tot cu consilierii locali! Cu toate acestea, a rămas în relaţii bune cu senatorul Constantin Traian Igaş. În plus, ne spune acesta, mai în glumă, mai în serios, dacă ar lua jos plăcuţa senatorului de pe frontispiciul primăriei ar trebui să zugrăvească toată clădirea. „Dacă o dau jos, trebuie să zugrăvesc toată clădirea”, ne spune, râzând, Florin Ciul. „Aşa că rămâne acolo până la următoarele lucrări de renovare. Oricum, am rămas în relaţii dintre cele mai bune cu domnul senator Igaş. De fiecare dată când are drum prin zonă se opreşte şi pe la noi, Îl primim, de fiecare dată, cu plăcere”, a spus Ciul.
De remarcat, că Bocsigul nu se află nici măcar în colegiul parlamentar al senatorului, ci în cel al colegului său liberal Ioan Cristina. Asta ca să subliniem ineditul situaţiei.

  1. Omenia este dincolo de politica !

    Raspunde
  2. Domnul Senator mereu a fost langa noi de fiecare data !

    Raspunde
  3. Interesant de urmărit .

    Raspunde
  4. Domnul e domn si-n sant! nu ma refer la primarie ca ar fi un sant ci la Igas care e domn.

    Raspunde
  5. Sunt politicieni care lasa un loc de ” buna ziua” dar sunt si optuzi care nu stiu nici macar sa salute. Respect dl senator

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.