Senatorul Constantin Traian Igaş: „Este clar că prin proiectul Iohannis – Predoiu dreapta va ajunge la guvernare”

Senatorul Constantin Traian Igaş: „Este clar că prin proiectul Iohannis – Predoiu dreapta va ajunge la guvernare”

Senatorul democrat-liberal Constantin Traian Igaş a declarat, într-o conferinţă de presă, că Alianţa Creştin Liberală (PNL-PDL) intenţionează schimbarea Guvernului Ponta, fie imediat după alegerile prezidenţiale, fie în 2016.

„Este clar că prin proiectul Iohannis – Predoiu dreapta va ajunge la guvernare. România are nevoie de guvernare coerentă iar românii vor înţelege că doar programul dreptei poate oferi aşa ceva”, a spus Constantin Traian Igaş.

Senatorul le-a adus critici parlamentarilor arădeni care sprijină Guvernul Ponta, acuzându-i că nu fac nimic pentru Arad şi, în plus, le mai şi pun beţe în roate parlamentarilor PDL care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea judeţului şi municipiului. „Le cer parlamentarilor PSD Arad să se solidarizeze cu noi pentru proiectele demarate în judeţul Arad, începând cu lucrările de cadastru din localităţile Ghioroc, Secusigiu, Şiria etc., un program blocat de guvernarea Ponta! Iar dacă nu se solidarizează să iasă public şi să spună că aceste proiecte nu sunt bune pentru arădeni şi nu le susţin!”, a declarat senatorul arădean.

Acesta s-a referit şi la microbuzele şcolare, care nu ajung în toate localităţile care au solicitat autovehicule pentru transportul elevilor. „Legat de microbuzele şcolare, în martie am fost sesizat de primarii din colegiul meu senatorial că există suspiciuni potrivit cărora solicitările lor pentru microbuze nu sunt incluse în centralizator, motiv pentru care am şi adresat o interpelare ridicând şi problema angajărilor de şoferi. Răspunsul a venit abia după aproape 4 luni, fără nici o soluţie, în afara unui spectacol oferit de Ponta şi Dragnea în faţa Palatului Victoria”, a menţionat Igaş.

  1. vrabia , malai viseaza , acest tamplar , ajuns prin ironia sortii ministru de interne ,mai nou cred ca se trateaza cu droguri injectabile .
    prea multa minte nu a avut saracul nici pana acuma , dar cu aceasta declaratie amuzanta , demonstreaza ca incepe sa o ia razna , rau de tot !!

    Raspunde
  2. Corect spus de domnul Senator ! In urma lor a ramas ceva palpabil nu doar gargara !!!! De carcotasi e plina lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.