Senatorul Constantin Traian Igaș îndeamnă la „rațiune și înțelepciune” în vederea constituirii comitetelor locale executive ale noului PNL

Senatorul Constantin Traian Igaș îndeamnă la „rațiune și înțelepciune” în vederea constituirii comitetelor locale executive ale noului PNL

Senatorul Constantin Traian Igaş a anunţat că va participa la cât mai multe constituiri ale comitetelor locale executive ale noului PNL în localităţile colegiului său senatorial, proces programat a se încheia în data de 31 martie.

„Cred că la aceste evenimente este momentul prielnic să arătăm că noul PNL face pași cât mai departe de modul învechit de a face politică”, a aspus Igaş.

„Odată cu această constituire, datoria fiecărei organizații este de a-și face un recensământ al membrilor noului partid. Le doresc tuturor multă înțelepciune în constituirea echipelor care vor avea un mandat destul de complex în fruntea filialelor locale, pentru că timpul de armonizare este destul de scurt până la a-și dovedi capacitatea organizațională”, a precizat senatorul.

„Participarea mea la aceste evenimente este din convingerea clară că atât colegii din organizațiile locale cât și noii membri au dreptul să cunoască activitatea mea de senator de Arad, și, mai ales, să vină cu propuneri sau solicitări privind problemele cu care se confruntă comunitatea pe care o reprezintă”, a subliniat Constantin Traian Igaş.

  1. Ar fi bne sa fie asa. Mult succes

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.