Senatorul Cristina: „Oprea, o demisie așteptată“

Senatorul Cristina: „Oprea, o demisie așteptată“

Votul din Senatul României din data de 19 septembrie 2016 privind solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea formulării cererii de efectuare a urmăririi penale față de domnul senator Gabriel Oprea, fost ministru al afacerilor interne și viceprim-ministru pentru securitate națională, în dosarul nr.905/P/2015 al Direcției Naționale Anticorupție, demonstrează un mod de obstrucționare a justiției din partea Coaliției PSD+ALDE și mai nou în această alianță intră și “noul PMP”(format din oamenii domnului Băsescu și a generalului Oprea).

„Senatorii Partidului Național Liberal, printre care și subsemnatul, au votat pentru ridicarea imunității și pentru cererea de urmărire penală față de domnul Oprea. Din păcate, moartea tânărului polițist Bogdan Gigină și inclusiv evenimentul din clubul “Colectiv” nu au trezit conștiința și așa-zisa moralitate a senatorilor social-democrați și foști uneperiști legată de schimbarea mentalităților, inclusiv atunci când sunt cereri de ridicare a imunității pentru anchetele justiției“, a declarat Ioan Cristina.

„Este de neconceput că există aceste diferenţe între cetăţeanul de rând care ar trebui să aibă drepturi egale cu parlamentarul. Eliminarea imunității parlamentare vine din nevoia de transparenţă. În momentul în care eşti votat ca parlamentar populaţia se aşteaptă să ştie ce votezi, cum votezi şi pentru ce votezi, ce iniţiative parlamentare ai și cum interesul național este deasupra interesului personal“, a mai declarat senatorul PNL.

„În acest sens, consider că votul de obstrucționare a anchetei în cazul senatorului Gabriel Oprea versus Bogdan Gigină este imoral și reprezintă o nouă pată pe obrazul Senatului României”a precizat senatorul PNL Ioan Cristina.

  1. ce om fara caracter cristina asta!

    Raspunde
  2. ce ai facut pentru aradeni senatorule? Ca bani ai incasat. NIMIC ! esti doar o alta sluga penibila a lui falca, cum ai fost de altfel in ultimii 10 ani!

    Raspunde
  3. Un slugoi de profesie!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.