Senatorul de Arad Mihai Fifor, favorit pentru un post de ministru, poate chiar de premier

Senatorul de Arad Mihai Fifor, favorit pentru un post de ministru, poate chiar de premier

Senatorul Mihai Fifor este luat în calcule de conducerea centrală a PSD pentru a face parte din noul guvern, care va fi desemnat după căderea Guvernului Grindeanu.

Potrivit informațiilor noastre, Mihai Fifor, care este președintele Consiliului Național al PSD, este vizat pentru o funcție de ministru (posibil la Transporturi), dar n-ar fi exclus să fie chiar propunerea de premier pe care o vor face social-democrații.

De remarcat, că numele lui Mihai Fifor a mai fost vehiculat intens și înainte de desemnarea lui Sorin Grindeanu ca premier.

Contactat la momentul respectiv de NewsAr.ro, Mihai Fifor a declarat că una dintre prioritățile sale este finalizarea construirii pasajelor de pe centura Aradului.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că există patru variante de premier iar luni se va duce la Cotroceni cu o propunere pe care speră să o accepte și președintele Klaus Iohannis.

  1. Șihanți cel fioros, când îl va vedea pe Dragnea cu cele patru propuneri va cădea pe spate și imediat o să numeascăpe unul dintre ei. Eu cred că va mai avea de așteptat sudistul. iar asta îl va pune într-o situație cel puțin delicată în fața pesedeilor care se vor gândi și la altele.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.