Senatorul Ioan Cristina afirmă că Marcel Ciolacu laudă regimul Ceaușescu și îndeamnă la violență

Senatorul Ioan Cristina afirmă că Marcel Ciolacu laudă regimul Ceaușescu și îndeamnă la violență

Senatorul liberal Ioan Cristina a reacționat la adresa liderului PSD Marcel Ciolacu, cel care a ajuns să deplângă soarta lui Nicolae Ceaușescu.

„Este inadmisibil ca în 2020 să deplângi soarta ultimului lider comunist din Europa de Est, să deplângi soarta celui care a condus un regim criminal și ilegitim. Ciolacu deplânge soarta unui lider comunist, în condițiile în care această ideologie a făcut cele mai multe victime în istoria umanității. Peste 100 de milioane de persoane au fost ucise de regimurile comuniste. În România, sute de mii de persoane au murit în lagărele de concentrare, la Canal sau au fost exterminați în pușcării. Comuniștii au eliminat aproape întreaga elită economică, socială, culturală, religioasă și politică pe care o avea România în 1948”, a declarat Ioan Cristina.

Potrivit senatorului arădean, apropierea alegerilor îi afectează grav pe liderii socialiști. „Ciolacu a ajuns să îndemne la violență. Declarația șefului PSD este de o gravitate extraordinară. În nicio țară democratică politicienii nu îndeamnă la violențe. Astăzi mai vedem violențe împotriva politicienilor în țări din Africa, în Rusia sau în Coreea de Nord”, a declarat Ioan Cristina.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.