Senatorul Ioan Cristina afirmă că românii au arătat clar că nu mai vor PSD: „S-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor”

Senatorul Ioan Cristina afirmă că românii au arătat clar că nu mai vor PSD: „S-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor”

Senatorul liberal Ioan Cristina consideră că alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România și pentru Partidul Național Liberal, singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și de a îndrepta România în direcția corectă.

„Sub sloganul «Dezvoltăm România», intrăm cât de curând într-o campanie directă, adresată românilor care începând din mai 2019 au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să-și apere penalii. Continuăm bătălia pentru România începută cu europarlamentarele și Referendumul pentru Justiție, urmate de victoria categorică în alegerile locale de anul acesta, care ne-a plasat pentru prima dată în ultimii 30 de ani pe primul loc în opțiunea românilor”, a declarat Ioan Cristina.

Potrivit senatorului arădean, România are nevoie de investiții în infrastructura de transport, în infrastructura de sănătate, în educație, în infrastructura energetică, în comunicații, în infrastructura agricolă. „România are nevoie de o mobilizare fără precedent a resurselor iar pentru asta este nevoie de guvernarea liberală, singura capabilă să valorifice resursele României în beneficiul românilor, fapt dovedit de cifrele din economia reală”, a spus Ioan Cristina.

Parlamentarul liberal afirmă că orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care actuala majoritate inventează noi reglementări care să compromită șansele de dezvoltare ale ţării pe termen mediu și lung. „De aceea, este esențial ca românii să vină la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Le mulțumim românilor care recunosc aceste valori și au ales să ne sprijine în continuare”, a subliniat Ioan Cristina.

  1. Articolul ar fi corect daca inloc de PSD ar fi scris PNL.In toata perioada crizei PNL a demonstrat ca nu este capabil sa gaseasca solutii la problemele reale ale tarii.A supraindatorat tara fara sa se observe vreun rezultat pozitiv.Nu a reusit sa gaseasca solutii economice.In total zero! Singura soltie ramasa PNL scos de la butoane!

    Raspunde
  2. Tot mă mir și mă întreb cum de rezistă „pe cai mari” habarnistul ăsta de Ioan Cristina. Nu se pricepe la nimic, nu aduce bani la partid, nu știe să vorbească, nu are carismă, nu are rezultate de nicio culoare. Excelează în a nu face nimic. Și totuși, este demnitar de mult prea mulți ani. Acum e pe primul loc la Senat și va fi din nou senator, chit că n-a făcut absolut nimic pentru arădeni în mandatele anterioare. Să fie omul „serviciilor”, n-aș crede, că ăștia au nevoie de oameni cu simțuri ascuțite, cât de cât inteligenți și inteligibili, nu matoli 23 de ore din 24, ca ăsta. Iată un mister total: politicianul neluțu cristina !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.