Senatorul Ioan Cristina, ales vicelider al grupului parlamentar liberal din Senat

Senatorul Ioan Cristina, ales vicelider al grupului parlamentar liberal din Senat

Senatorul arădean Ioan Cristina a fost ales vicelider a grupului parlamentar al PNL din Senat pentru următorii patru ani.

Senatorul liberal consideră că această numire îl onorează, dar cu siguranță responsabilitățile și așteptările vor fi mult mai mari, acum, de la el.

„Mă simt mândru de faptul că arădenii au considerat că munca mea în Parlament merită să continue, iar pentru asta nu pot decât să le mulţumesc. Astăzi, colegii mei m-au ales vicelider al grupului parlamentar al PNL din Senat, funcţie pe care o voi onora cu seriozitate, determinare şi multă muncă. Este evident faptul că acum este momentul pentru reclădirea României, pentru continuarea proiectelor vitale ţării, dar şi pentru Arad, iar pentru asta începem să muncim de azi. Votul de încredere primit din partea arădenilor este un imbold pentru a merge mai departe, chiar dacă perioada următoare va fi dificilă, însă sunt sigur că atât eu cât şi colegii mei din Partidul Naţional Liberal ne vom ridica la nivelul aşteptărilor pe care arădenii le au faţă de noi”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.