Senatorul Ioan Cristina: „Anul 2019 începe cum nu se poate mai prost pentru români”

Senatorul Ioan Cristina: „Anul 2019 începe cum nu se poate mai prost pentru români”

Senatorul liberal Ioan Cristina face apel la parlamentarii PSD Arad şi ALDE să insiste la şefii lor să prezintre de urgenţă în dezbatere publică proiectul de buget pentru 2019 și să convoace o sesiune extraordinară a Parlamentului „de îndată” pentru adoptarea Legii bugetului de stat.

„Anul 2019 începe cum nu se poate mai prost pentru români. Activitatea principalelor instituții ale statului și a autorităților locale este afectată negativ de absența bugetului de stat”, a spus senatorul Ioan Cristina, atrăgând atenţia că Guvernul avea obligația legală de a înainta Parlamentului proiectul legii bugetului de stat și a bugetului de asigurări sociale până la data de 15 noiembrie 2018.

„Este inadmisibil ca România să înceapă anul 2019 fără un buget aprobat, fără o prognoză clară de venituri și cheltuieli bugetare și fără o bază legală care să fundamenteze cheltuirea banilor publici. Iresponsabilitatea PSD lovește la început de an în pensionarii care nu vor mai beneficia de creșterea pensiilor cu 9% conform legii în vigoare începând cu luna ianuarie și în angajații din sectorul public care nu știu dacă există bani pentru plata salariilor până la sfârșitul anului”, a subliniat senatorul arădean.

  1. Stimata Cristina, mai Ioane, orice proiect ar prezenta coalitia la putere, Iohannis nu o va semna. Parca sunteti intelesi.

    Raspunde
  2. Iohannis nu va semna pentru ca nu este in stare nici macar atata sa faca

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.