Senatorul Ioan Cristina cere PSD să-l excludă pe Ilan Laufer

Senatorul Ioan Cristina cere PSD să-l excludă pe Ilan Laufer

Senatorul Ioan Cristina a reiterat faptul că Partidul Naţional Liberal somează PSD să abandoneze retorica urii etnice şi xenofobe şi să îl excludă pe Ilan Laufer din rândul membrilor săi.

Ioan Cristina a declarat că refuzul numirii lui Laufer în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale nu are nici o legătură cu originile sale etnice, ci doar cu slaba pregătire profesională a acestuia şi incompetenţa dovedită în ocuparea unei funcţii în Guvern, din care a fost schimbat chiar de PSD.

„Aşa cum a declarat domnul preşedinte Ludovic Orban, folosirea în discursul public a termenilor de antisemitism şi nazism în contextul refuzului de numire a unei persoane nepotrivite într-o funcţie de demnitate publică reprezintă o profanare a memoriei victimelor Holocaustului şi o ofensă nepermisă la adresa comunităţii etnice germane”, a declarat Ioan Cristina.

Senatorul arădean a mai precizat că astfel de afirmaţii afectează grav imaginea României în plan internaţional şi riscă să deterioreze relaţiile cu partenerii strategici din Uniunea Europeană, NATO şi Statele Unite ale Americii.

  1. Neluțu, lasă uiaga și vezi că-i vorba de alt partid, nu de PNL.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.