Senatorul Ioan Cristina, despre Ponta şi Băsescu: „Sunt oameni care nu au nici o limită atunci când vine vorba de putere”

Senatorul Ioan Cristina, despre Ponta şi Băsescu: „Sunt oameni care nu au nici o limită atunci când vine vorba de putere”

Senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, este de părere că Traian Băsescu şi Victor Ponta duc în fiecare zi un război televizat, miza fiind de fapt controlul asupra justiției. „În realitate, nici unul nu este interesat ca România să aibă o justiție independentă, în afara oricăror ingerințe politice. Victor Ponta și Traian Băsescu reprezintă același tip de politician, de care România nu mai are nevoie, sunt oameni care nu au nici o limită atunci când vine vorba de putere. Au același dispreț pentru statul de drept și independența justiției, fac aceeași politică a amenințării și minciunii şi demonstrează aceeași aroganță și nepăsare față de cetățeni”, a declarat Ioan Cristina.
Senatorul a precizat că nicăieri în lumea democratică cei mai înalți reprezentanți în stat – președintele și premierul – nu dau sentințe la televizor. „Noi, liberalii, respingem ferm acest tip de discurs si de comportament politic: n-o să auziți niciodată că un liberal, indiferent ce funcție are, își amenință adversarii politici cu justiția, dosarele sau închisoarea”, a spus Ioan Cristina.
Acesta a arătat că, spre deosebire de cei doi şi de formaţiunile politice care îi susţin, PNL este singurul partid care are ca prioritate rezolvarea punctelor importante de pe agenda românilor – introducerea noii liste de medicamente compensate, reducerea fiscalității, reglementarea problemelor din agricultură prin proiectul primei întabulări.

  1. Nu iti este rusine sa vorbesti despre altii? Ce ai facut de cand esti parlamentar? Ai incasat banii oamenilor, nimic altceva.ACUM IN SAPTAMANA MARE MAI BINE AI MERGE LA BISERICA SI AI TERMINA CU ELUCUBRATIILE ASTEA BASISTE.

    Raspunde
  2. UN NEICA NIMENI LIBERAL 20 aprilie, 2014, 1:04 pm

    Bre nelutzule,de ce nu spuneai tu lucrurile astea cand erai in alianta si-l pupai pre pontacu si pe fata si pe dos?! Se vede ca esti cu 11 fete ca zeul Janus la romani……si probabil visezi la un alt mandat de parlamentar,dupa 2 ani,nu?? Pai daca aveai rusinica,te ascundeai in Tanganyka,dar de unde atata rusine la voi,imbuibatii pre socoata statului,adica a noastra,cei prosti care va votam??!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.