Senatorul Ioan Cristina, despre PSD: „A furat de la copii, iar acum fură de la primării”

Senatorul Ioan Cristina, despre PSD: „A furat de la copii, iar acum fură de la primării”

Senatorul liberal Ioan Cristina a declarat, într-un comunicat de presă, că prin așa-zisa „revoluție fiscală” PSD a furat 10 miliarde de euro de la primăriile și consiliile județene din România, inclusiv de la administrațiile publice ale social-democraţilor.

„Dragnea a promis la întâlnirile cu primarii de municipii, oraşe şi comune că nici o unitate administrativă nu va avea un buget mai mic decât anul trecut. Dar, a mințit. Practic, Dragnea şi PSD au blocat tot ce înseamnă investiții majore în localitățile României. Cele mai multe primării mici sunt în colaps și nu au bani de salarii. Mai mult decât atât, Program National de Dezvoltare Locală este blocat, pentru că nu mai sunt banii necesari pentru plata tuturor facturilor”, a declarat senatorul arădean.

Ioan Cristina consideră că Liviu Dragnea, care a fost președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, și-a trădat colegii. „Dar, acesta știe ca primarii sunt importanți în ecuația jocului politic, inclusiv prin influența pe care, alături de președinții de consilii judeţene, o au asupra parlamentarilor. Conștient de acest lucru, Liviu Dragnea aruncă o nouă petardă politică, un Fond de investiții locale cu un buget de 10 miliarde de euro, adică tot atât cât a furat PSD prin «revoluția fiscal». Întrebat de unde vin banii, Dragnea a dat-o ca la… Teleorman, răspunzând că banii vin din România. A furat de la copii, iar acum fură de la primării. Este regretabil ca un fost președinte de consiliu judeţean să-și trădeze colegii”, a mai declarat senatorul liberal, concluzionând că, prin tot ceea ce face, Liviu Dragnea încearcă să-i țină aproape pe primari, pe care i-a minţit deja de mai multe ori.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.