Senatorul Ioan Cristina face apel la primari să nu pericliteze deplasarea elevilor la şcoli

Senatorul Ioan Cristina face apel la primari să nu pericliteze deplasarea elevilor la şcoli

Senatorul Ioan Cristina a făcut apel la reprezentanţii administraţiilor locale să lase ambiţiile politice la o parte şi să adere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ADI” de Transport Public Arad, pentru a nu periclita deplasarea elevilor la şcoli şi a navetiştilor la locurile de muncă.

„Fac un apel la primari, indiferent de culoarea politică, să lase orgoliile şi ambiţiile politice la o parte şi să pună mai presus decât acestea interesul cetăţenilor. Nu este posibil ca elevii sa circule în condiţii improprii spre şcoli, în autobuze aglomerate, pentru că domniile lor nu au avansat consiliilor locale spre adoptare hotărârile de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «ADI» de Transport Public Arad. Până la urmă este vorba inclusiv de siguranţa elevilor sau a celorlalţi navetişti, care călătoresc în picioare, înghesuiţi, în mijloacele de transport care mai circulă în momentul de faţă”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

De remarcat, că potrivit Consiliului Judeţean Arad 31 de trasee de autobuz sunt neatribuite în judeţul nostru. Acestea deservesc comunitățile locale care nu s-au înscris în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ADI” de Transport Public Arad.

Loading...
  1. nu poti face un apel si la primarul Bercea,de la Craiva,pentru elevii navetisti ,din comuna ta natala.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.