Senatorul Ioan Cristina: Guvernarea PSD – ALDE este nocivă pentru nivelul de trai al românilor

Senatorul Ioan Cristina: Guvernarea PSD – ALDE este nocivă pentru nivelul de trai al românilor

Senatorul liberal Ioan Cristina atrage atenţia că în primul trimestru producția industrială s-a întors, în România, la un ritm anual de creștere anemic de doar 0,6% iar în luna martie chiar a scăzut cu 0,2% față de aceeași lună a anului trecut.

„Producția industrială gâfâie din greu și asta face din creșterea economică anunțată o poleială care ia ochii de la problemele reale ale economiei, creșterea consumului fără baze economice. Asta dovedește că este o creștere economică cu picioare de lut, în care motoarele de dezvoltare ale României – exporturile, investițiile – sunt gripate”, spune senatorul Ioan Cristina.

Parlamentarul arădean afirmă că stimularea consumului s-a făcut prin creșterea artificială a unor venituri și a produs un puseu inflaționist pe care îl plătesc în special angajații din sectorul privat. „Dacă în sectorul public au avut loc majorări salariale, în sectorul privat salariile au fost efectiv «tăiate» de guvernarea PSD – ALDE prin scăderea puterii de cumpărare”, a precizat senatorul arădean.

Acesta consideră că guvernarea PSD – ALDE este nocivă pentru nivelul de trai al românilor și trebuie oprită până nu face și mai mult rău.

Loading...
  1. Aradean fraier 15 mai, 2019, 9:32 pm

    cifrele astea de unde leai scos, leai scris tu de la tine?
    poate ne spui si noua de ce aradul plateste cel mai mare impozit? de ce sa facut linie de tramvai degeaba pana in zona industriala? de ce sa facut trotuar pavat pe camp(campul linisti)? de ce marea voastra centura trece prin mijlocul cartierului Gai? de ce sa dublat pretul biletelor de tramvai? de ce sa dublat pretul intrare obor? de ce se scumpeste apa anual? toate sus enumerate tin de administratia locala(Falca si compania PNL)
    in afara de demolat stadioane ce ati facut? ati construit inapoi ce ati demolat(stadioane)? cate statioane ati construit?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.