Senatorul Ioan Cristina le cere parlamentarilor de la PSD Arad să se delimiteze de Liviu Dragnea

Senatorul Ioan Cristina le cere parlamentarilor de la PSD Arad să se delimiteze de Liviu Dragnea

Senatorul liberal Ioan Cristina face un apel la deputaţii arădeni, indiferent de culoarea politică, să se delimiteze de Liviu Dragnea.

„PNL le solicită tuturor celorlalte grupuri parlamentare care nu fac parte din coaliţia PSD – ALDE să se delimiteze în mod ferm de susţinerea lui Liviu Dragnea, fie ea şi indirectă. Mai mult decât atât, le solicit acest lucru şi deputaţilor social-democraţi de Arad, Dorel Căprar, Florin Tripa şi Adrian Todor, dacă nu vor ca toată ura care se acumulează la adresa lui Liviu Dragnea să se răsfrângă şi asupra lor”, a declarat Ioan Cristina, care a precizat că PNL va continua demersurile pentru înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

„Zilele lui Liviu Dragnea la conducerea Camerei Deputaţilor sunt numărate şi poate să-şi pregătească elicopterul, să fugă ca şi Nicolae Ceauşescu în 22 decembrie 1989. Pentru că Liviu Dragnea a ajuns la fel de urât de români precum Ceauşescu. Dragnea a adus România într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei, în care o majoritate parlamentară legiferează fărădelegea şi hoţia. Parlamentul trebuie să şteargă această pată a istoriei sale şi să revină la rolul său democratic şi constituţional de a vota legi în interesul românilor, şi nu pentru interesele unor infractori”, a mai spus Ioan Cristina.

Senatorul a precizat că cererile de revocare din funcţie a lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache au întrunit zilele trecute majoritatea voturilor deputaţilor prezenţi iar cei doi au rămas fără susţinerea unei majorităţi parlamentare, chiar dacă nu vor să recunoască acest lucru.

Loading...
  1. degeaba ca Dracnea i-a facut ce sunt

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.