Senatorul Ioan Cristina: PNL va câştiga alegerile anticipate

Senatorul Ioan Cristina: PNL va câştiga alegerile anticipate

Senatorul liberal Ioan Cristina afirmă că în condiţiile actuale, în care România are de luptat cu forţe politice retrograde care au împiedicat alegerea primarilor în două tururi de scrutin, este nevoie de o întoarcere la popor, prin organizarea de alegeri anticipate.

În consecinţă, PNL va lupta pentru a obţine declanşarea alegerilor anticipate, pe care senatorul arădean este convins că liberalii le vor şi câştiga.

„Când spun asta mă bazez pe faptul că în cele trei luni de la preluarea guvernării de către PNL am demonstrat că, prin măsurile adoptate, România se află pe drumul cel bun. Am reușit, într-un timp scurt, să desecretizăm Dosarul 10 august iar recursul compensatoriu a fost abrogat. Tot datorită PNL, avem astăzi combustibilul la cel mai mic preț din Uniunea Europeană. Returnarea TVA, preluarea de către Guvern a jumătate din cheltuielile cu asistența socială, eforturile pentru digitalizare și reducerea birocrației în aparatul de stat sunt tot atâtea reușite ale executivului liberal”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

  1. Va câștiga Pdl-ul alegerile anticipate din PNL, poate. Pentru alte tipuri de alegri liberalii din acest veac vor avea voturi nevotate cu care vor gâtui poporul. Doar că eu mai sper să se termine plaga asta securistică ce ține România de mai bine de 70 ani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.