Senatorul Ioan Cristina: PSD şi ALDE sabotează construcția de autostrăzi și spitale regionale cu bani europeni

Senatorul Ioan Cristina: PSD şi ALDE sabotează construcția de autostrăzi și spitale regionale cu bani europeni

Senatorul Ioan Cristina a afirmat că guvernarea PSD – ALDE sabotează cu bună ştiinţă construcția de autostrăzi în România pentru că, deși există bani europeni alocați pentru proiectele majore de infrastructură din ţara noastră, prim-ministrul Viorica Dăncilă, consiliată de Darius Vâlcov, refuză să trimită cererile de finanțare la Bruxelles.

„Cum poți să spui că Uniunea Europeană nu dorește construcția de autostrăzi în România când oficialii europeni fac apeluri repetate și disperate pentru a folosi banii alocați de Comisia Europeană?! Așa ceva este o inepție totală și arată tupeul celor care nu fac nimic pentru dezvoltarea României. Soluția falsă aleasă de PSD și ALDE pentru construirea autostrăzilor prin formule imposibile de Parteneriat Public Privat amână la nesfârșit realizarea lor și ascunde interese obscure pentru că pentru ei Parteneriat Public Privat înseamnă «Paravan Pentru Parandărăt»”, a declarat senatorul arădean.

„În realitate, cei care sabotează construcția de autostrăzi și spitale regionale cu bani europeni sunt chiar ei, cei de la PSD și ALDE, care nu doresc ca România să se dezvolte pentru că interesul lor este să nu piardă voturile celor săraci și dependenți de ajutoarele de la stat”, a mai declarat Ioan Cristina.

Loading...
 1. Dar voi PNL cate autostrazi si spitale ați construit?Sau mai bine vb de cate spitale ați închis?

  Raspunde
 2. Ne intereseaza prea putin un spital regional la Timisoara. Daca vreti voturi la Arad aduceti spitalul regional la Arad.

  Raspunde
 3. ce ai facut tu concret pentru aradeni !
  in afara de latratul asta constant pe care il produceti la adresa celor de la putere , aveti activitate zero !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.