Mai multe articole din rubrica "" ↑

Senatorul Ioan Cristina: „PSD vrea să pună mâna pe Banca Națională”

Senatorul Ioan Cristina: „PSD vrea să pună mâna pe Banca Națională”

Senatorul liberal arădean Ioan Cristina a declarat că în ultima vreme PSD a pornit un atac mârșav împotriva Băncii Naționale.

„Pesediştii realizează o dezinformare mizerabilă mizând pe faptul că cetățenii români nu cunosc legile economiei de piață, dând vina pe Banca Națională, pentru ceea ce se întâmplă în privința prăbușirii leului”, a spus Ioan Cristina.

Acesta a afirmat că singurii vinovați pentru prăbușirea leului, pentru creșterea ROBOR, pentru toate dezechilibrele economice care sunt create în economia românească, sunt cei care guvernează astăzi România, care o fac fie din prostie, fie din ticăloșie. „Probabil din ticăloşie”, spune senatorul.

„Orice atac din partea PSD împotriva BNR nu arată decât un singur lucru, şi anume că PSD vrea să pună mâna pe Banca Națională, în fruntea căreia vrea să-l pună pe Darius Vâlcov”, susţine Ioan Cristina.

PNL respinge categoric toate atacurile mârșave ale partidului de guvernământ și ale altor actori mânjiți de banii negri ai PSD împotriva Băncii Naționale și le transmite clar românilor că singurii vinovați de toate perturbările din economie, singurii vinovați de explozia inflației, singurii vinovați de creșterea prețurilor sunt cei care se află astăzi la guvernare.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.