Senatorul Mihai Fifor: „NU am cerut niciodată Primăriei Arad date contabile concrete despre organizarea Cupei Davis!”

Senatorul Mihai Fifor: „NU am cerut niciodată Primăriei Arad date contabile concrete despre organizarea Cupei Davis!”

Senatorul PSD Mihai Fifor este pur și simplu siderat, citind insinuările primarului Gheorghe Falcă, care a lansat o dezinformare publică grosieră privitoare la un așa zis „sabotaj” al evenimentului sportiv de Cupa Davis, sabotaj venit, chipurile, din zona PSD.

Conform unor informații oficiale, susţine Mihai Fifor, inspectorii ANAF la care face referire acel material sunt cazați în permanență la hotelul în cauză pe perioada oricărui tip de control pe care îl exercită la Arad și nu au nici un fel de legătură cu acele calomnii avansate de primar.

„Faptul că Gheorghe Falcă a intrat în campanie electorală nu justifică valul de insinuări publice grosolane și mai ales cu iz calomnios la adresa adversarilor politici în general și a mea în particular. Sigur că ceea ce se specifică în acel articol este complet lipsit de orice temei, cu alte cuvinte este o minciună, pentru a fi cât se poate de explicit. Eu, senatorul Mihai Fifor, nu am cerut niciodată Primăriei Arad date contabile concrete despre organizarea Cupei Davis. Repet și subliniez: niciodată! Este clar ca lumina zilei că PSD Arad nu a avut nimic de-a face cu manifestarea sportivă de Cupa Davis, eveniment la care am participat însă cu plăcere alături de colegul meu deputatul Dorel Căprar, în calitate de spectatori și amatori de sport”, a spus Fifor.

Acesta a explicat: „Noi am solicitat pe cale oficială, în baza Legii 544 privind transparenţa publică și vom insista asupra acestui lucru, devizele estimative ale proiectelor culturale ce au dus la constituirea unui buget de peste 3 milioane de euro. Asta pentru ca arădenii să știe pe ce se duc banii lor. Adresă la care primăria a și răspuns în doi peri. Că domnul Falcă nu știe să facă diferența între un deviz estimativ și date contabile concrete despre un proiect sportiv, nu mai e problemă noastră. Așa cum nu e problema noastră faptul că Gheorghe Falcă insistă să se facă de râs cu fiecare zi care trece“.

  1. Falca poate sa se faca de ras cat pofteste, dar pe noi aradenii sa ne lase in pace.

    Raspunde
  2. leana din piscu sadovei 9 martie, 2016, 1:11 pm

    lupta stinta hai craiova tu campioana unei mari iubiri

    Raspunde
  3. Oare sa-i fie frica lui goguta de candidatura olteanului?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.