Senatorul Mihai Fifor: „PNL Arad a murit, trăiască PNL Arad!”

Senatorul Mihai Fifor: „PNL Arad a murit, trăiască PNL Arad!”

Senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi vicepreşedinte al PSD Arad, constată că PNL Arad s-a „topit” complet în creuzetul fostului PDL, după decizia internă de la nivel naţional, de a desfiinţa sistemul organizatoric de conducere bazat pe doi co-preşedinţi, criteriul nou de eligibiliate fiind ponderea locală majoritară a vechilor structuri.

„Dacă mai avea cineva vreun dubiu că la Arad PNL înseamnă doar Gheorghe Falcă şi compania, iată că acest lucru capătă acum şi legitimate, prin decizia conducerii centrale. Fostul PNL, adică vechii liberali au devenit simple accesorii la cortegiul mogulului, «genial arhitect» al încucişării ideologice hibride dintre creştin democraţie şi liberalism. Fifor

Senatorul Ioan Cristina, transformat în simplu vicepreşedinte şi cei care au activat în fostul PNL au fost reduşi acum la condiţia de a face figuraţie în spatele «cercului portocaliu», în care se desfăşoară Falcă şi camarila PDL, adică toţi cei care au coborât ştacheta, politic, intelectual, moral şi administrativ, aducând Aradul la condiţia de mediocritate. În fond sunt oamenii care au fost şi până acum la butoane, care ţin în palmă Consiliul Local Municipal şi Consiliul Judeţean şi care au făcut şi fac jocurile în aceste instituţii în dauna cetăţenilor. Pe cartea lor de vizită se înscriu lucrări publice foarte scumpe şi prost executate, taxe şi impozite locale peste norma naţională şi nu în ultimul rând dezastrul de la CET Arad. Aşadar «PNL Arad a murit, trăiască PNL Arad!»”, a afirmat senatorul Mihai Fifor într-un comunicat de presă.

 

  1. mare dreptate are tov senator !

    Raspunde
  2. dictatura lui falca face victime nu numai inPNL Arad si chiar in structurile fostului pd-l cu oammeni de valoarea lui nelutu nu ai cum sa nu se intple asa ceva

    Raspunde
  3. Cristian Ispravnic 12 februarie, 2016, 11:19 am

    Din nou pd-l a reusit sa se ascunda , in 2012 sa transformat in mc-l, acum in pnl . Falca e un adevarat vrajitor dar nu va putea mintii aradenii la nesfarsit .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.