Senatorul Mihai Fifor, primul pe lista PSD pentru funcția de PREMIER

Senatorul Mihai Fifor, primul pe lista PSD pentru funcția de PREMIER

Senatorul social-democrat de Arad Mihai Fifor este primul pe lista scurtă a PSD pentru a fi desemnat premier al României, anunță Realitatea TV.

„Primul pe lista social democraţilor este Mihai Fifor, potrivit unor surse din conducerea PSD. Liderul senatorilor PSD este dorit de către şeful său de partid, Liviu Dragnea”, titrează Realitatea.net.

Potrivit site-ului televiziunii, al doilea pe listă este Marcel Ciolacu. Apropiat de Liviu Dragnea, acesta este susţinut de mai multe organizaţii din teritoriu.

Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Comisiei SRI, este şi el dorit de mai mulţi lideri din teritoriu şi parlamentari PSD.

Printre numele vehiculate este şi cel al Olguţei Vasilescu. Aceasta însă a spus că nu este interesată de funcţia de premier.

O altă femeie pe lista PSD este Viorica Dăncilă. Vine din Teleorman şi este loială lui Liviu Dragnea.

La fel şi Carmen Dan pusă la ministerul de Interne în guvernul Grindeanu. Nu are însă girul celorlalţi social-democraţi.

O variantă discutată în Coaliţie este şi Călin Popescu Tăriceanu, dar la care s-a renunţat din cauza problemelor sale penale.

Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR, este un alt nume vehiculat intens, dar care are cele mai mici şanse să fie propus premier.

Toate propunerile vor fi discutate luni în cadrul unei şedinţe a conducerii lărgite a PSD, urmând a se stabili cine va fi desemnat premier.

Sursa: Realitatea.net

  1. Doar măscăricii lui teldrumdracnea. Țara o să zburde de atâta bine, lăsați robinetele deschise dar nu prea,mierea și laptele va vor inunda casa…Ce jeguri, câtă bătaie de joc…Falcaca ce va spune?!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.