Mai multe articole din rubrica "" ↑

Senatorul PNL Ioan Cristina: „Liviu Dragnea, condamnatul care conduce încă Romania”

Senatorul PNL Ioan Cristina: „Liviu Dragnea, condamnatul care conduce încă Romania”

Justiția din România funcționează iar acest lucru s-a văzut clar în procesul lui Liviu Dragnea, este de părere senatorul liberal Ioan Cristina.

„Cu toată presiunea exercitată asupra judecătorilor, atât prin mitingul de susținere al «conducătorului suprem» cât și prin multiplele declarații amenințătoare ale liderilor PSD ori prin modificările aduse Codului de procedură penală, decizia din prima instanță a fost una dreaptă: 3 ani și jumătate cu executare”, afirmă Ioan Cristina.

Referitor la contextul generat de această decizie a instanței, senatorul PNL Ioan Cristina a declarat: „este o decizie corectă a judecătorilor, care trebuie aplaudată, date fiind presiunile politice la care au fost supuși. În mod cert această condamnare, chiar dacă nu este încă definitivă, va produce schimbări semnificative pe scena politică. Fără îndoială, Liviu Dragnea trebuie să se retragă din prim-planul politicii având în vedere faptul că nu este primul proces pierdut! Imaginea sa, de om politic cu două condamnări: una cu suspendare și una în primă instanță, dăunează grav imaginii României în lume, fiind binecunoscută problema corupției din țara noastră”.

„În cazul foarte probabil în care Liviu Dragnea va alege interesul propriu în dauna intereselor românilor, așa cum a procedat în întreaga lui carieră, călcând pe cadavre și sacrificând orice, de la camarazi politici la proiecte și investiții de interes național, îi invit pe colegii parlamentari din PSD să se delimiteze de liderul lor și de acțiunile acestuia sinucigașe și iresponsabile”, a adăugat senatorul PNL Ioan Cristina (foto).

PNL îi cere public demisia lui Liviu Dragnea din toate funcțiile de reprezentare publică pe care, din acest moment, le ocupă ilegitim și imoral!

„Întrucât este al 3-lea om în stat, Liviu Dragnea ar trebui să aibă responsabilitatea reprezentării României la cel mai înalt nivel și în condițiile date să demisioneze din toate funcțiile publice, cel puțin până la clarificarea problemelor sale juridice”, a concluzionat senatorul PNL de Arad Ioan Cristina.

Loading...
  1. Nu te mai inspuma in zadar ca oricum nu te mai pune Falca pe loc eligibil.

    Raspunde
  2. Una din schimbările scenei politice ar fi aceea în care voi cei din pseudoPNL să încetați a vă mai băga în seamă și să lăsați pe cei care se pricep la astfelde chestiuni. Voi cu Băsescu al vostru v-ați dat măsura priceperii suficient. Și ați comis-o și cu Werner. Ajunge.Ne-am pricopsit cu liberali atârnați. De fapte bune. Cât îl privește pe Dragnea chiar nu e treaba voastră ce face el. Deocamdată cei din PSD au reușit să repare stricăciunile lui Boc Băsescu. Atât cât n-a blocat mausoleul

    Raspunde
  3. Atât cât n-a blocat mausolelul vostru. care zice el azi, că mai vrea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.