Sepsi – UTA, nimic la nimic. Un punct smuls, două pierdute (VIDEO)

Sepsi – UTA, nimic la nimic. Un punct smuls, două pierdute (VIDEO)

UTA a smuls un punct pe terenul celor de la Sepsi OSK, la capătul unei partide anoste în care a „Bătrâna Doamnă” a lăsat impresia că se mulțumește cu puțin.

Pentru UTA partida s-a desfășurat sub semnul neputinței în ceea ce privește cartea atacului, aspect în care cea mai importantă ocazie a fost o pasă la portarul advers dată de Hora. Să mai consemnăm la acest capitol și un șut al lui Baravykas și o ratare din câțiva metri a lui Isac, care a reluat alături.

Antrenorul Laszlo Balint a schimbat, fără efect, cu Antal în locul lui Roger și cu Dangubic în locul lui Hora, ultima înlocuire fiind însă doar la trecerea timpului.

De cealalată parte, Sepsi a amenințat mai serios poarta „Bătrânei Doamne”, fără a reuși însă să înscrie, lucru care i-a complicat și mai mult situația în clasament.

Una peste alta, la cum s-au desfășurat ostilitățile rezultatul este unul echitabil, care o menține e UTA în zona de play-off.

De remarcat, efortul fanilor utiști care s-au deplasat în număr mare la Sfântu Gheorghe și au dominat fondul sonor al partidei.

  1. […] post Sepsi – UTA, nimic la nimic. Un punct smuls, două pierdute (VIDEO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.