Sergiu Bîlcea: „Campania 100 de străzi pentru Arad avansează în ritm bun”

Sergiu Bîlcea: „Campania 100 de străzi pentru Arad avansează în ritm bun”

Campania „100 de străzi pentru Arad”, un program de refacere a străzilor din municipiu, inițiată de administrația PNL avansează în ritm bun informează președintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

Anul acesta au fost reabilitate străzile Dorel Sibii, Corolian Petreanu, Titan, Magheran, Piaţa Eroilor, Sever Secula, Titulescu, Ioan Rusu Şirianu, Constantin Brâncuşi, Vasile Milea (tronson), Posada. Se află în lucru străzile Fraţii Neumann, Alexandru Vlad, Simion Popa, Coloniştilor, Luminii, Grigorescu, Oituz, Gutuilor, Zimbrului, Egalităţii, legătura dintre Alecu Russo şi Carol Davila.

„Este un proiect asumat de echipa PNL Arad, de administraţia locală şi de consilierii noştri municipali. Am fost astăzi pe teren şi am verificat stadiul lucrărilor. Am constatat că reabilitările avansează în ritm bun, avem un lot de străzi finalizate, se lucrează la altele, printre care strada Oituz din cartierul Pârneava. Sunt lucrări care rezolvă o parte din problemele de trafic din toate cartierele Aradului. În curând, vor începe şi lucrările în proiectul de regenerare urbană, ceea ce înseamnă un număr mare de şantiere deschise care vor produce pe termen scurt şi un anumit disconfort arădenilor. Ne cerem scuze pentru aceste inerente probleme şi îi încurajăm pe arădeni să contacteze autorităţile dacă pe aceste şantiere observă disfuncţionalităţi”, afirmă Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

 

Loading...
  1. oriunde , numai in Micalaca nu ,asa se pare ca este ! Strazile Imasului ,Caius Lepa , Barzava nu sant in Arad ? Nu au fost asfaltate niciodata , iar betonul pus acum 30 ani e ros de vremuri si denivelat . Locuri de parcare lipsa , cu toate ca loc este berechet ptr. a le face , in spatele blocurilor cand ploua e noroi , etc…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.