Sergiu Bîlcea cere Guvernului să ia măsuri pentru redeschiderea bazinului de la Polivalentă

Sergiu Bîlcea cere Guvernului să ia măsuri pentru redeschiderea bazinului de la Polivalentă

Bazinul de înot cel mai pupular din Arad, de la Sala Polivalentă, a rămas fără apă caldă şi a fost închis.

„Sunt probleme financiare serioase la bazin, care a fost debranşat de la apă caldă şi închis. Este păcat, pentru că mulţi arădeni frecventează bazinul, pentru sport de performanţă, cursuri de iniţiere sau agrement. Cred că Guvernul ar trebui să sprijine DJTS Arad, instituţie care se află în subordinea sa, pentru a continua activitatea la bazinul de înot şi pentru a oferi servicii publice de calitate arădenilor. Şi la Sala Polivalentă sunt probleme mari cu  acoperişul, este nevoie de investiţii şi reparaţii“, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Toată ziua auzim că Guvernul dă bani pentru Arad, că parlamentarii aduc bani  cum nu s-a mai văzut, dar în acest caz avem o instituţie finanţată din bani publici, care închide porţile pentru că nu are bani pentru apă caldă. Dacă la Alexandria, în Teleorman se poate face stadion nou cu 12 milioane de euro, se poate investi şi la Arad pentru întreţinerea Sălii Polivalente şi a bazinului de înot“, a spus vicepreședintele CJA.

„Vreau să amintesc Guvernului că autorităţile locale au dorit să preia Sala Polivalentă şi bazinul de înot, dar programul de descentralizare a fost blocat. Decât să  închidă bazinul, Guvernul ar face mai bine să investească pentru a rămâne funcţional şi, în perspectivă, să îl dea autorităţilor judeţene sau locale, care sigur ar găsi soluţii pentru a fi modernizat şi funcţional, la dispoziţia arădenilor”, a mai precizat Sergiu Bîlcea.

  1. psd au bani pentru pensii nesimtite, ei le spun speciale, numai in romania te poti pensiona la 30 de ani si pe urma te reangajezi la stat tot oe un salariu nesimtit, dar sa aloce bani pentru cei , care contribuie la buget nu aloca , ei pur si simplu sfideaza pe aradeni , resp;ectiv pe cei din vest

    Raspunde
  2. actualii parlamentari psd si alde sunt cei mai slabi pentru arad .singura lor preocupare este sa critice, ei uita ca sunt la guvernare si nu fac nimic pentru cei , care i-a trimis la parlament pe salarii nesimtite

    Raspunde
  3. caprar ,fifor,tripa si todor isi amintesc de arad doar in campanie .noi trebue sa nu -i mai cunoastem la viitoarele alegeri.o sa ne minta iar frumos si ii alegem.suntem vinovati noi ca ii alegem.

    Raspunde
  4. corect acesti mincinosi ar trebui sa nu mai fie votati niciodata, inclusiv psd

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.