Sergiu Bîlcea: „Ciupe schimbă definiţia liberalismului, fugind la PSD”

Sergiu Bîlcea: „Ciupe schimbă definiţia liberalismului, fugind la PSD”

Co-preşedintele Organizaţiei Municipale a Alianţei Creştin Liberale Arad, Sergiu Bîlcea, este de părere că fostul său coleg de partid Ionel Ciupe îşi doreşte să schimbe definiţia liberalismului, fugind în ograda PSD.

„Am văzut că domnul Ciupe afirmă că atât el, cât şi cei care l-au urmat, vor să rămână liberali, deşi au ales varianta PSD via PLR. Mă întreb, cât de liberal poţi să fii în PSD? Probabil că domnul Ciupe redefineşte noţiunea de <liberal>. Totodată, infirm cele spuse de domnul Ciupe, cum că, la Arad, PNL ar fi fost înghiţit de PDL. Nu este adevărat, PNL este într-o alianţă solidă cu PDL, numită ACL, iar pe viitor vom forma un mare partid care se va numi Partidul Naţional Liberal, lucru confirmat şi de decizia de luni a Tribunalului Bucureşti”, a declarat Sergiu Bîlcea (foto).

În acelaşi timp, Sergiu Bîlcea crede că plecarea lui Ionel Ciupe este un act de normalitate, acesta nefiind implicat în activităţile partidului de mai bine de un an de zile. Totodată, co-preşedintele Organizaţiei Municipale ACL Arad dezminte afirmaţiile lui Ionel Ciupe, conform cărora peste 300 de liberali ar fi plecat la PLR.

„Până la urmă, plecarea domnului Ciupe în tabăra lui Victor Ponta este un act de normalitate, activitatea acestuia din cadrul partidului în ultimul an fiind inexistentă. Afirmaţia domnului Ciupe nu este altceva decât o minciună sfruntată. Într-adevăr, domnul Ciupe a plecat la PLR, într-adevăr au plecat şi câţiva membri PNL odată cu el, însă numărul acestora este direct proporţional cu procentul pe care îl va lua partidul domnului Ciupe la alegeri, adică un procent format dintr-o singură cifră”, a mai declarat Sergiu Bîlcea.

  1. care liberali au plecat cu Ciupe? oportunistii care depind de PSD ca sa nu-si piarda functiile (gen sotia lui care e la casa de pensii). rusinos

    Raspunde
  2. Cine s-a trezit va vorbeasca
    Lingaul de PDL-isti. Din pacate … soferule mai ai mult de lins

    Raspunde
  3. Si procentul PNL Arad la europarlamentare a fost cu o cifra … soferule. Degeaba cu scoala la fara frecventa … asta este … Treci pe la clasa pregatitoare ca-ti lipseste.

    Raspunde
  4. Ciupe =caca=pipi=nimic

    Raspunde
  5. dl Bilcea e co/presedinte la un partid mare iar dl Ciupe a ajuns brelocul PSD

    Raspunde
  6. Ti s.a declestat limba dl balcea? Oameni buni,daca era oportunist mergea la PSD…partid mare, consacrat nu la PLR…SERIOS…nu mai fiti ipocriti caci pana la urma voi ati tradat oamenii dupa ce v.ati aliat cu partidul impotriva carora ei au votat si v.au delegat sa ii detronati!

    Raspunde
  7. balcea cunnilingau' 8 octombrie, 2014, 10:13 pm

    ma copil copac ce esti!!! te apreciez pt curaj,,,ne asteptam sa stai ascuns in casa (sau cel mult intr-un cadru intim „pe genunchi” la shefi – hihi)… dupa un asemenea rezultat fabulos de 6% la europarlamentare!!! dar tu nuu…tu haiduc…bravo mai baiete…tine-o tot asa numai na…sa nu uiti de gutiera nocturna ca muschiul lingval s-a atrofiat de la prea multa uzitare rectala! ps: nu uita si de genunchiere!

    Raspunde
  8. Inima Zburdalnica 9 octombrie, 2014, 1:01 am

    INTERVIU IONEL CIUPE
    Domnule Ciupe, cu greu v-am prins în redacția Stareanațiunii.com, așa că de-acum să vă așteptați la puțină ”răzbunare” din partea noastră. O întrebare de acomodare: sunteți bine?
    Continuarea AICI: http://stareanatiunii.com/interviu-ionel-ciupe.html

    Raspunde
  9. Din pacate adevaratul breloc este pnl la pdl sau ma rog ce a mai ramas din pnl.

    Raspunde
  10. Balcea cel cu fruntea -i ingusta , cu al lui coeficient de inteligenta ce depaseste cu un fir de par ” categoria” imbecil , pai cum boala sa mai ramina liberalii adevarati langa o asemenea creatura.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.