Sergiu Bîlcea, despre PSD: „Comportament tipic pentru infractori, nu pentru un partid politic”

Sergiu Bîlcea, despre PSD: „Comportament tipic pentru infractori, nu pentru un partid politic”

PSD nu poate să mai păcălească pe nimeni, susține Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad, afirmând că demersurile pornite pentru evaluarea procurorului general sunt de fapt demersuri pentru demiterea acestuia.

„După ce a reuşit înlăturarea conducerii DNA, PSD continuă demersurile de a subordona justiţia, de a înlătura toate persoanele incomode de la conducerea parchetelor. A venit acum rândul procurorului general, după acelaşi tipic: Șefii PSD şi ALDE au dat ordin politic, ministrul justiţiei porneşte procedurile de evaluare. Constatăm că duşmanii cei mai mari ai celor de la PSD sunt procurorii. Este un comportament tipic pentru infractori, nu pentru un partid politic. Înţelegem acum mai bine de ce a pus PSD la treabă un uriaş sistem de propagandă pentru a discredita protestele din 10 august şi pentru a împrăştia persoanele care au protestat”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Potrivit acestuia, „se pregătea un paravan pentru această nouă agresiune împotriva justiţiei. Cred că de la mineriade încoace, democraţia şi independenţa justiţiei nu au mai fost puse în pericol ca acum. Societatea românească trebuie să se organizeze împotriva acestei agresiuni, să apere instituţiile libere.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.