Sergiu Bîlcea: „Guvernul PSD atacă libertatea Aradului”

Sergiu Bîlcea: „Guvernul PSD atacă libertatea Aradului”

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, Sergiu Bîlcea, cataloghează acţiunea Guvernului PSD, prin Prefectura Aradului, prin care vrea să ia sediul Palatului Administrativ drept un atac la adresa tuturor arădenilor.

„PSD este orbit de ambiţia de a câştiga politic la Arad şi este dispus să calce totul în picioare pentru a-şi atinge scopul. Parlamentarii PSD de Arad au demonstrat deja că susţin Guvernul care ia bani de la Arad şi îi deturnează spre judeţe controlate de PSD. Prefectura Arad a făcut un pas mai departe în atitudinea împotriva Aradului şi vrea să ia sediul Primăriei. Este o greşeală gravă a celor de la PSD, care nu cunosc de fapt Aradul şi arădenii. Este o aberaţie din punct de vedere juridic, pe care o va demonstra administraţia locală. Este o greşeală şi din punct de vedere politic, pentru că arădenii îşi vor apăra simbolurile, nu vor accepta acest atac. Palatul Administrativ a fost întotdeauna al comunităţii arădene, doar regimul comunist ilegitim a îndrăznit să confişte în numnele statului şi al partidului unic toate proprietăţile. Este tragi-comic să vedem azi că Prefectura Arad se vrea moştenitorul Partidului Comunist Român! Palatul Administrativ nu este doar o clădire în care lucrează funcţionarii Primăriei, alături de cei ai Guvernului de altfel, este o clădire simbol. Aici este locul în care arădenii se adună să sărbătorească, aici se adună să protesteze. Este un simbol al autonomiei locale, al spiritului civic arădean. Palatul Administrativ este parte a identităţii Aradului, de care este mândru fiecare arădean. Ce vrea Guvernul PSD de fapt? Guvernul PSD atacă libertatea Aradului! Vrea să îngenuncheze Aradul, să omoare spiritul Aradului, o comunitate care a fost întotdeauna anti-PSD. Noi vom apăra Aradul şi simbolurile sale, alături de toţi cei care iubesc şi înţeleg spiritul oraşului nostru”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

  1. Daca vreti ca psd sa nu va ia banii ,asa cum a mai facut ,faceti investitii in modernizarea Aradului , nu stati cu ei nefolositi , simplu , nu ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.